RConnect 2

Johan Heemeryck (ex-Alheembouw) schenkt Roeselare een nieuwe state-of-the-art coworking place

ROESELARE - Roeselare krijgt er een nieuwe coworking place op hoog niveau bij. De West-Vlaamse ondernemer Johan Heemeryck (ex-Alheembouw) zorgt er voor, en nog wel gelegen op een ideale locatie tussen de autosnelweg en het centrum van Roeselare.

Heem Invest, de investeringsvennootschap van Johan Heemeryck, staat vooral bekend van zijn activiteiten in de bouwwereld, onder meer met allerlei projectontwikkelingen. Die laatste notie mag je breed invullen. Dezer dagen pakt Heem Invest uit met een spectaculair nieuw project in Roeselare: een state-of-the art coworking place met de naam RConnect.

Johan Heemeryck laat zich na zijn loopbaan bij Alheembouw (waar hij in 2019 definitief uitstapte) niet onbetuigd. 'Ondernemen en investeren' blijft zijn grote levensdoel. Met RConnect biedt hij het neusje van de zalm. De coworking place gaat voor een all-in formule waarbij alle faciliteiten inbegrepen zijn in de huurprijzen. Faciliteiten zoals koffie en water, een keuken, een gezellige gemeenschappelijke ruimte, een poetsdienst, printinfrastuur, een douche en elektrische laadpalen. "Met R.Connect bieden we een coworking die de basis vormt voor een gezonde work-life balance", zo luidt de boodschap.

Anders dan andere

RConnect maakt geen onderscheid inzake huurders. Het doet er niet toe of je een start-up bent, behoefte hebt 
aan een satellietkantoor of remote teams een stabiele uitvalbasis wil bieden. De privékantoren zijn bemeubeld en volledig
 klaar om in te trekken. In totaal gaat het om tien private kantoorruimtes, waar plaats is voor maximaal zes personen.

Roeselare telt nu een handvol coworking places. Maar RConnect profileert zich anders dan alle andere. "Wij werken met vaste huurcontracten met een looptijd van één jaar", zegt An-Sofie Bonte namens RConnect. "Bij ons dus geen in-en-out verkeer."

info: www.heeminvest.be