Jonge Brugse ondernemers Mon (20) en Zowie Hayen (19) halen George Michael naar hun kerk

BRUGGE - Ze zijn piepjong, maar enorm ondernemend. Vorig jaar kochten Mon en Zowie Hayen in Brugge zowaar een kerk, en maakten er een eventlocatie van voor familie- of bedrijfsfeesten, maar ook voor cultuur en ontspanning. Straks (11 november) zorgen ze voor een stunt en halen ze de bekende George Michael naar hun heilig altaar. Te weten natuurlijk: de internationaal vermaarde band die het unieke repertoire van George Michael via The Edge of Heaven Tour ten tonele voert via muziek en dans.    

Het bedrijf van Mon en Zowie Hayen luistert naar de naam Owla. Het begon allemaal met de aankoop van een unieke eventlocatie in hartje Brugge. Mon en Zowie Hayen, twee jonge ondernemers en eigenaars van de Brugse Brasserie Uilenspiegel, zagen in dit gebouw de perfecte plek voor tal van evenementen en besloten het gebouw om te dopen tot Owla Brugge.

Owla Brugge bevindt zich in de voormalige Heilige Familiekerk. Die dateert uit 1904 en bevindt zich in ’t Bilkske, een zijstraat van de Langestraat in Brugge. Begin 2015 zag de toenmalige Brugse bisschop, Jozef De Kesel, geen toekomst meer in de parochie Heilige Familie en het bijhorende gebedshuis en besloot daarop om het gebouw te onkerkelijken. Met een oppervlakte van niet minder dan 270 vierkante meter is deze locatie geschikt voor concerten, optredens, huwelijken, verjaardagsfeesten, communies, bedrijfsevents, congressen, seminaries, modeshows en expo’s. Het gebouw beschikt over 2 aparte zalen met een capaciteit tot 447 personen. Daarnaast is er ook een vipruimte en een bar.

Met het organiseren van unieke concerten bewijzen de Hayens, zoals nu met de internationaal geprezen tribute aan George Michael,  alvast dat ze rasechte ondernemers zijn.

info: https://owlabrugge.be