Nieuws West-Vlaanderen Joseph Lebon (AllliA) zet zijn Ardennenoffensief onverstoorbaar verder

Joseph Lebon (AllliA) zet zijn Ardennenoffensief onverstoorbaar verder

20190122 Roeslaere, Belgie. Joseph M. Lebon ceo van ALLIA verzekerings makelaar.

Joseph Lebon (AllliA) zet zijn Ardennenoffensief onverstoorbaar verder

ROESELARE – Het Roeselaarse AlliA, de tweede grootste onafhankelijke verzekeringmakelaar van België, blijft zijn activiteiten en vestigingen uitbreiden in de provincie Luxemburg. Na Tassigny (Aarlen) enkele maanden geleden, heeft AlliA onlangs in dezelfde provincie twee gerenommeerde makelaarsgroepen overgenomen: Groupe Bastin in Marche-en-Famenne en Assur-Risques in Bastogne. Met Groupe Bastin en Assur-Risques zullen 34 nieuwe medewerkers en een omzet van 50 miljoen euro aan verzekeringspremies het klantenbestand en de positie van AlliA op de bedrijvenmarkt versterken.

AlliA is een West-Vlaamse makelaar die synergiën ontwikkelt via fusies. Een noodzaak in een wereld waarin de wet- en regelgeving steeds sneller evolueert en een steeds belangrijkere investering van de verzekeraars vraagt. “Wij zijn verheugd om de overnames van Groupe Bastin en Assur-Risques aan te kondigen, waardoor wij nog beter kunnen inspelen op de vraag overal in België”, luidt de commentaar van Joseph Lebon, CEO van de AlliA Group. “We integreren alle kwaliteiten van al onze medewerkers in de AlliA-familie. “Wij zijn ervan overtuigd dat deze overnames de groei en ontwikkeling van onze expertise zullen versterken.”

 

Op vandaag wordt hergroepering een noodzaak om efficiënt in te spelen op de veranderende behoeften van de markt. Dat is ook het oordeel van de drie betrokken partijen. Joseph Lebon laat weten dat deze overname niets verandert aan de volledige motivatie van de kantoren Groupe Bastin en Assur-Risques, waarvan de managers de leiding zullen behouden. Hun prioriteit is de verdere ontwikkeling van strategische partnerschappen ten behoeve van klanten en ondernemingen die derhalve zullen profiteren van de kracht van een uitgebreide groep en de synergieën die daaruit zullen voortvloeien, zo luidt het officieel.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.