Nieuws West-Vlaanderen K law wordt omgedoopt tot KPMG Law

K law wordt omgedoopt tot KPMG Law

K law wordt omgedoopt tot KPMG Law

KORTRIJK – Het ook in West-Vlaamse bedrijfskringen ruim bekende advocatenkantoor K law -filiaal van een groter geheel- heeft een cruciale stap gezet door te kiezen voor een strategische naamsverandering. De nieuwe structuur en dito naam trad deze maand in werking. Met de wijziging beoogt K law een dubbel doel: enerzijds zich meer dan ooit profileren als een multidisciplinair kantoor, anderzijds aansluiting vinden bij een netwerk (KPMG) dat zowel nationaal als internationaal amper zijn gelijke kent.    

K law ontstond destijds in Brussel in de schoot van KPMG Tax & Law. De Kortrijkse advocaat Tillo Mestdagh hielp in 2012 de Kortrijkse desk van de grond, na zijn periode bij Monard-D’Hulst. Het kantoor kende de voorbije tien jaar een grote groei en heeft inmiddels kantoren in Brussel, Antwerpen, Hasselt en dus ook Kortrijk. Door de naamswijziging naar KPMG Law wenst het kantoor het belang van haar samenwerking met KPMG nog meer in de verf zetten.

Het nieuwe KPMG Law zal worden geleid door Gerald Van Walle als managing partner, waarbij Jim Bauwens in opvolging van Tillo Mestdagh de leiding heeft over het kantoor Kortrijk. K law heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat het -ondanks de onafhankelijke status- in feite fungeert als de juridische poot van KPMG België. Door de samenwerking wil het advocatenkantoor nu de juridische expertise delen met de zakelijke inzichten uit de andere KPMG-takken. Om de kracht van die troef uit te spelen, wordt nu de naam veranderd. De naamsverandering positioneert het advocatenkantoor KPMG Law als een multidisciplinair kantoor, dat juridische expertise combineert met de zakelijke kennis, inzichten en op technologie gebaseerde oplossingen van het uitgebreide KPMG-netwerk. De multidisciplinaire samenwerking met het KPMG netwerk zorgt immers voor een combinatie van heel wat juridische ervaring met fiscale, financiële, HR en andere oplossingen (dit uiteraard naar keuze van de cliënt).

Het Kortrijkse bureau van KPMG Law staat onder leiding van Jim Bauwens, Arthur Lahousse en Thomas De Clerck. Het KPMG Global Legal Services netwerk telt  wereldwijd meer dan 2.700 advocaten en is actief is in 80 rechtsgebieden.

foto: Thomas De Clerck, Jim Bauwens en Arthur Lahousse

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.