Invest Mobile 22

Knokse Invest-Mobile mag golfkarretjes leveren voor de VIP’s op de Olympische Spelen

KNOKKE - Het Knokse 'vervoerbedrijf' Invest-Mobile staat in de mondaine kuststad bekend voor de verhuur en verkoop van zijn golfkarretjes die niet alleen op een golfcourt maar ook in het straatbeeld te zien zijn. Straks zullen de nichevoertuigen ook ingezet worden op de Olympische Spelen van Parijs voor het transport van VIP's. Invest-Mobile haalde, na een strenge selectieprocedure, het order binnen op basis van kwaliteit.    

Het is de lokale nieuwswebsite Kneistikrant die het nieuws bekend maakte over de charmante en eco-vriendelijke golfkarren van Invest-Mobile die in Parijs een opvallende rol zullen spelen. Naast het vervoer van VIP's zullen de elektrisch aangedreven voertuigen ook dienen voor het transport van exclusieve goodiebags.

De aanwezigheid van de golfkarren uit Knokke-Heist in Parijs is geen toeval, weet Kneistikrant te melden. Na een strenge selectieprocedure werd Invest-Mobile gekozen vanwege hun uitmuntende reputatie op het gebied van kwaliteit, service en betrouwbaarheid. Deze karren zijn niet alleen een toonbeeld van lokale ingenieurskunst, maar belichamen ook een streven naar duurzaamheid. Ze zullen dienen als vervoermiddel in een auto luwe omgeving, wat perfect aansluit bij het groene imago dat Parijs nastreeft tijdens de spelen.

Snel groeiende kmo

Invest-Mobile is een innovatief, toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in het vervaardigen van elektrische mini-voertuigen. De kmo werd opgericht in 2009 door Magdalena Vermeire en kent sindsdien een razend snelle groei, niet in het minst ook in het buitenland.

De markt erkent Invest-Mobile als oplossingsgerichte leverancier van functionele, milieuvriendelijke voertuigen. Het bedrijf heeft zijn hoofdzetel in Knokke (Natiënlaan) met een showroom in de Dumortierlaan. Grote troef is dat de elektrische golfkarren kunnen ingezet worden op de golfbaan maar evenzeer op de openbare weg (voorzien van Belgisch kenteken, verlichting, veiligheidsgordels, enzovoort).