Nieuws West-Vlaanderen Kortrijk Xpo ontvangt grootse Jobat jobbeurs van Vlaanderen

Kortrijk Xpo ontvangt grootse Jobat jobbeurs van Vlaanderen

Kortrijk Xpo ontvangt grootse Jobat jobbeurs van Vlaanderen

KORTRIJK – Op donderdag 2 maart organiseert Jobat, platform voor jobs en carrièreadvies, in Kortrijkse Xpo niet alleen haar eerste jobbeurs van het jaar maar ook voor het eerst in Kortrijk. Er staan voor 2023 nog negen andere jobbeurzen op de agenda, verspreid over heel Vlaanderen en Brussel. De editie in Kortrijk belooft één van de grootste van Vlaanderen te worden.

Kandidaten zullen in Kortrijk 1 op 1 kunnen kennismaken met bedrijven uit de regio. Het doel van Jobat staat duidelijk omschreven: de perfecte match maken tussen de beschikbare kandidaten én de bedrijven ter plaatse. “We verwachten honderden kandidaten” aldus Karen Bulterys, event marketeer van Jobat.

Volgens Bultereys zijn er meerdere redenen die een deelname rechtvaardigen. Een eigen standruimte, klaar om aangekleed te worden in eigen look & feel. Een campagne en communicatiepakket dat voor, tijdens en na de beurs de juiste instroom genereert. Toegang tot het Jobat online beursplatform om tekst, uitleg en vooral vacatures toe te voegen en kandidaten warm te maken voor uw jobs. Face-to-face in gesprek gaan met geïnteresseerd lokaal talent. En tot slot worden in één klik cv-gegevens uitgewisseld zodat de Jobat database verder op zoek kan gaan naar geschikte kandidaten, ook na de beurs.

Beleving centraal

In Kortrijk Xpo staan tijdens de beurs ook boeiende workshops en diverse coaching sessies op het programma, zodat kandidaten hun carrière nog sneller op de rails kunnen zetten. Ook de VDAB is steevast van de partij met coaching en carrièreadvies. En er zal een fotograaf aanwezig zijn bij wie men professionele portretfoto’s kan laten maken voor zijn/haar cv. Tussendoor nood aan een deugddoende en rustgevende massage? Ook dat kan, aldus nog Karen Bulterys.

info: Bedrijven met interesse in een stand op de jobbeurs wil, kunnen terecht nog tot 10 februari 2023 terecht bij Jobat via het inschrijvingsformulier. Bij vragen kan men steeds mailen naar tele@jobat.be of bellen op het nummer 02 467 48 00.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.