Nieuws West-Vlaanderen Kortrijkse groep Ad Ultima opent via overname in Antwerpen nieuw venster op Europa

Kortrijkse groep Ad Ultima opent via overname in Antwerpen nieuw venster op Europa

Kortrijkse groep Ad Ultima opent via overname in Antwerpen nieuw venster op Europa

KORTRIJK – De groep rond het Kortrijkse IT-bedrijf Ad Ultima kondigt verdere versterking aan in het domein van CRM (customer relationship management). Het Antwerpse Admiral Dynamics maakt nu ook deel uit van de West-Vlaamse en bijzonder expansieve groep van CEO Filip Bossuyt. Het Antwerpse bedrijf werd in 2009 opgericht door Marga Van Laere en Marc Crauwels en is uitgegroeid tot een toonaangevende Microsoft Dynamics CRM implementatiepartner in België en Slovenië. Admiral Dynamics biedt doorgedreven ervaring in de context van marketing, sales en service automation. 

In december 2018 heeft Admiral Dynamics het Sloveense Innito overgenomen wat hen toe liet om de Centraal-Europese markt te betreden en extra expertise aan boord te halen. Op die manier werden synergievoordelen gecreëerd en kan die beweging nu opnieuw worden verdergezet binnen de nieuwe aandeelhoudersstructuur. De overname zorgt ervoor dat de Ad Ultima groep via haar bedrijf 9altitudes haar Europese ambities waar maakt met vestigingen in België, Nederland, Frankrijk, Denemarken en Slovenië.

 Admiral Dynamics is gespecialiseerd in service excellence, digital marketing en customer obsession en sluit daarmee naadloos aan bij de expertise en de expertise in de 9altitudes groep. Een succesvolle digitale transformatie is veel meer dan het neerzetten van een nieuw digitaal platform, zo luidt de baseline. Zonder duidelijke strategie heeft technologie geen duurzame impact, terwijl het net de menselijke factor is die het allemaal waar maakt. De digitale end-to-end partner 9altitudes combineert een flexibele manier van werken en neemt bij elke stap mee wat er geleerd werd uit de vorige. Continu leren en blijven evolueren staan centraal. “Verandering is onvermijdelijk en tevens noodzakelijk voor succesvolle ondernemingen van de 21ste eeuw”, aldus CEO Filip Bossuyt.

Ambitie te koop

9altitudes is expert in ERP, CRM, IoT & PLM (Product Lifecycle Management) met diepgaande kennis van DMS (Document Management Systeem) en Business Analytics en nu wordt ook de CRM tak een aanzienlijk versterkt.

Met de komst van Admiral Dynamics genereert de groep een geconsolideerde omzet van meer dan 65 miljoen euro en verenigen ze circa 450 werknemers over 5 landen. Hiermee bevestigt 9altitudes opnieuw haar doel om een toonaangevende Europese Microsoft Dynamics 365 en PTC partner te worden. De groep heeft de ambitie om verder door te groeien tot een omzet van 150 miljoen euro in de komende 3 jaar via zowel organische groei als verdere acquisities.

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Kortrijk
Kortrijk

Lab9 geeft corona het nakijken

KORTRIJK - Het klinkt vreemd, maar de retailgroep Lab9, het bedrijf van de West-Vlaamse ondernemer Geert Coolman, heeft een wonderjaar… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.