Trustteam Acsone

Kortrijkse IT-consultancybedrijf Trustteam Group verbreedt zijn actieradius nog met de overname van Acsone

KORTRIJK - Trustteam verbreedt nog maar eens zijn actieradius met de overname van het gereputeerde Ascone. De fusie tussen Trustteam Group en het Brabantse Acsone resulteert in een gecombineerde jaarlijkse omzet van meer dan 140 miljoen euro, met meer dan 600 werknemers verspreid over Belgiƫ, Luxemburg, Frankrijk, Nederland en Roemeniƫ. De overname van Acsone is de zesde transactie sinds de investering van private equity speler Rivean Capital in Trustteam Group (juli 2022).

Acsone is een toonaangevend bedrijf op het gebied van open source software-engineering en een Odoo Gold Partner. De integratie van Acsone (dat 3 kantoren heeft) versterkt de ambitieuze groeistrategie van Trustteam Group om een toonaangevende leverancier van beheerde IT-diensten te worden, met name gericht op kleine en middelgrote ondernemingen in de Benelux en Frankrijk.
"Met de overname van Acsone vult Trustteam Group haar diensten aan met nieuwe oplossingen op het gebied van bedrijfsmanagementsoftware en digitale rapportering", zegt Pieter Spiesschaert, CEO van Trustteam Group. "Acsone past perfect bij onze ambitie om one-stop-shop oplossingen te bieden die alle IT-behoeften van onze klanten in de publieke en private sector beantwoorden. We danken het managementteam van Acsone voor hun vertrouwen en heten de 50 medewerkers van Acsone welkom bij Trustteam Group."

Trustteam werd opgericht door Stijn Vandeputte en tekent sinds de start voor een opmerkelijk groeiparcours.