advocaten Bricks Foto: Advocaten Bricks

Kortrijkse Lexis Advocaten gaat fusie aan met Gentse collega

KORTRIJK - Lexis Advocaten, een vooraanstaand advocaten kantoor gevestigd in Kortrijk, gaat een fusie aan met Bricks Advocaten, een toonaangevend advocatenkantoor uit Gent. Bedoeling, zo wordt gezegd: juridische uitmuntendheid en betere klantenservice nastreven. "Door samen te gaan met Bricks Advocaten, vergroten we niet alleen onze capaciteit om complexe juridische uitdagingen aan te gaan, maar krijgen onze cliƫnten ook toegang tot een breder scala aan gespecialiseerde juridische diensten", aldus Mathieu Verfaillie, oprichter van Lexis.

Het kantoor behoudt haar vertrouwde locatie in Kortrijk, maar gaat verder als een filiaal van Bricks Advocaten onder die naam. Cliënten kunnen blijven rekenen op de toegewijde en persoonlijke service die zij gewoon zijn, aangevuld met de uitgebreide expertise en bijstand van het grotere netwerk.

"We zijn verheugd om deel uit te maken van een organisatie die onze waarden van kwaliteit, service, integriteit en cliëntgerichtheid deelt," voegt Mathieu Verfaillie toe. "Samen met de collega’s van Bricks Advocaten in Gent kijken we ernaar uit om onze gezamenlijke visie en strategie te realiseren: het bieden van proactief, hoogwaardig en toegankelijk juridisch advies en juridische bijstand aan ondernemingen."

Nieuwe groei

Deze overname versterkt niet alleen de juridische dienstverlening, maar moet ook nieuwe mogelijkheden scheppen voor groei en ontwikkeling van de West-Vlaamse tak van het kantoor.

Lexis Advocaten is gespecialiseerd in ondernemingsrecht, vennootschapsrecht en incasso-activiteiten, en met een toewijding aan het bieden van op maat gemaakte oplossingen voor de bedrijfswereld.