Lievens BR

Kortrijkse Lievens Bike Repair krijgt grote erkenning in het wielermilieu

KORTRIJK - Tijdens de allereerste Belgische Bike Mechanics Championships, georganiseerd door Shimano voor erkende Shimano Service Center deelnemers, heeft Lieven Laflere van Lievens Bike Repair uit Kortrijk recent een glansrijke overwinning behaald. Na een dag vol uitdagende proeven bij Shimano in Mechelen, kwam hij als winnaar uit de bus en mag hij zich nu Belgisch kampioen Shimano Service Center Bike Mechanic noemen. Bovendien dingt hij in oktober mee naar de Europese titel.

Lievens Bike Repair (LBR) begon als een bescheiden bijberoep vanuit een garage in Kortrijk en is ondertussen uitgegroeid tot dé referentie in Zuid-West-Vlaanderen voor sportief fietsen. Hun vaste klanten zijn vooral recreatieve en competitieve racefietsers, MTB'ers, duatleten en triatleten. Wat begon als een passie voor fietsen en techniek, heeft zich ontwikkeld tot een professioneel bedrijf met ervaren personeel en een sterke lokale verankering. LBR is ook bekend in ondernemersmilieus en neemt jaarlijks deel aan zowel bekende als minder bekende MTB granfondo’s in het buitenland, vaak voor goede doelen.

Anders dan anderen

LBR's specialisatie in sportieve fietsen onderscheidt hen van andere fietsenwinkels. Dit wordt onderstreept door professionele kwalificaties en de erkenning als Shimano Service Center, wat een bewijs is van de technische bekwaamheid en toewijding aan topkwaliteit.

Bij Lievens Bike Repair staat de klant centraal. Zaakvoerders Lieven Laflere en Sofie Verriest hanteren een uiterst persoonlijke aanpak. "Wij gaan daarbij altijd met de klant op zoek gaan naar de beste producten die voldoen aan hun specifieke wensen en verwachtingen", zeggen de zaakvoerders.

foto: Lievens Bike Repair