Sierens en Schotte

Kris Sierens en Johan Schotte organiseren tijdens de Ronde van Vlaanderen een VIP-event ‘Briek Schotte voor ondernemers’

WAREGEM - De Waregemse ondernemer Kris Sierens en Johan Schotte - zoon van de legendarische Briek Schotte - organiseren tijdens de Ronde van Vlaanderen een wel heel bijzonder en origineel VIP-event voor ondernemers. Rode draad doorheen de dag: Briek Schotte voor ondernemers. De monumentale en rake uitspraken van 'IJzeren Briek' zijn niet alleen en tot op vandaag een onuitputtelijke bron van inspiratie voor wielrenners. Ook ondernemers kunnen er wijsheid uit puren voor beter ondernemerschap.  

20 jaar geleden overleed de eerste en misschien wel enige echte Flandrien Briek Schotte. "Dat willen we herinneren", zeggen Kris Sierens en Johan Schotte. "Hij is ook recordhouder met 20 deelnames aan de Ronde van Vlaanderen."

Op de dag van de Ronde organiseren West-Vlamingen Johan Schotte en Kris Sierens, zaakvoerder van BeforeTheHype, daarom een event Briek 20+20, waar ondernemers en vrienden kunnen op intekenen. Alles vindt plaats in Enjoy Today, een vierkantshoeve aan de voet van de Koppenberg (Melden) waar de Ronde vlak voor de deur passeert. Alle aanwezigen zullen een volledige dag kunnen genieten van de koers, de ambiance, de heerlijke gastronomie en de prachtige verhalen die Johan Schote naar voor zal brengen samen met acteurskoppel Filip Peeters en An Miller.

"Centraal staan de 12 waarden van Briek, iets waar we vandaag met veel bewondering kunnen naar verlangen in onze maatschappij", aldus Johan Schotte en Kris Sierens. "De filosofie en uitspraken van Briek zijn ook perfect toepasbaar op wat ondernemers nodig hebben. De uitspraak van Renaat Schotte, journalist bij Sporza, sluit daar perfect bij aan: “De wereld heeft vandaag meer dan ooit nood aan meer Briek. Dit is ook de aanzet om het merk Briek in de toekomst sterker bekend te maken, dit alles onder de kapstok #moreBriek."

info:  https://www.beforethehype.com/swfiles/files/Briek-Event.pdf.