Kurt Gevaert en Bart Soetaerts bundelen de krachten

WESTROZEBEKE - Het West-Vlaamse IT-bedrijf CC@PS en het Limburgse BKM hebben een akkoord bereikt over een verdere samenwerking. Door de krachten te bundelen vormen zij samen één van de grootste ICT-integratoren voor ondernemingen in België, gaande van KMO’s, overheidsinstellingen tot multinationals.

CC@PS blijft fungeren als een aparte organisatie binnen de groep BKM. De naam, de vestiging en de contactpersonen blijven ongewijzigd. Kurt Gevaert (oprichter CC@PS) zal mee zetelen in het directiecomité van de BKM groep als managing director van CC@PS en zo strategisch de visie rond Document & Visuals solutions sturen.
“Als bedrijf met voornamelijk experise in printing- , presentatie & IT oplossingen, gelegen in West-Vlaanderen met een sterke regionale klantenbinding, was het voor CC@PS van cruciaal belang om op zoek te gaan naar een partner met een bredere telefonie/ICT-expertise", weet Kurt Gevaert. "Met meer dan 20 jaar ervaring is BKM uitgegroeid tot een betrouwbare referentie in de markt. Bovendien was er reeds een goede verstandhouding tussen onze bedrijven en daarom ben ik er van overtuigd dat BKM de ideale partner is, om samen met ons, ICT-infrastructuur van bedrijven verder te ondersteunen en te optimaliseren.”

Bart Soetaerts heeft het over nieuwe groeimogelijkheden. "Dankzij de extra expertise, de perfecte aansluiting op geografisch vlak en de sterke partnerships met gerenommeerde merken zoals Sharp, OKI, Xerox, Microsoft of Proximus zullen we onze klanten en deze van CC@PS in heel België nog beter kunnen ondersteunen in hun ICT-behoeften", aldus Soetaerts. "Dit via de one-stop-shop benadering op onze 4 expertisedomeinen: telefonie, connectiviteit, IT en print- & presentatie oplossingen. Het is door deze one-stop-shop benadering dat BKM een grote toegevoegde waarde ziet in de samenwerking met CC@PS."

De groep BKM heeft een omzet van 30 miljoen euro, meer dan 14.000 klanten en zal 170 mensen tewerkstellen met vestigingen in Hasselt, Steenokkerzeel, Gent en Westrozebeke.