LAFOSSE-3400

Lafosse helpt de Wolfpack van Patrick Lefevere aan rijdende keuken tijdens de Tour de France

WEVELGEM - Nu de Tour de France nog iets meer dan een week verwijderd is, is de voorbereiding van de renners in volle gang. Het wielerteam Soudal Quick-Step  van CEO Patrick Levevere wil alvast tijdens de Tour niets aan het toeval overlaten en schafte zich een rijdende keuken aan bij de Wevelgemse kmo Lafosse. De gloednieuwe food truck, bij Lafosse uitgerust met state-of-the-art stoof- en keukenapparatuur, werd officieel overhandigd in de showroom van Lafosse in Wevelgem. 

 

Patrick Lefevere wil alvast geen risico nemen met de voeding van zijn renners en dus was de beste keuken net goed genoeg. Bij de ontvangst van de sleutels van het nieuwe voertuig benadrukte Lefevere hoe belangrijk voeding is voor atleten, en er wordt op dat vlak ook steeds meer onderzoek gedaan.

“Zoals we weten, betekent wat goed voor u is, niet altijd dat het noodzakelijk ook het beste smaakt, dus we moeten onze chef-koks en voedingsdeskundigen een ruimte bieden waar ze creatief kunnen zijn”, zei de bekende wielermanager. Daarom zijn we verheugd dat onze truck is uitgerust met het soort state-of-the-art apparatuur dat je in een toprestaurant vindt, en we willen Lafosse bedanken voor hun tijd en expertise om dit samen te ontwerpen.”

Samen met experts

De renners van Soudal Quick-Step zijn topatleten, daarom is het belangrijk dat hun eten wordt bereid met een constante kwaliteit, ongeacht de locatie waar ze verblijven.

“We zijn er trots op dat we bij Lafosse nauw hebben kunnen samenwerken met de chefs en voedingsdeskundigen van het team om een complete hypermoderne mobiele keuken te ontwikkelen, inclusief een op maat gemaakte stoof specifiek voor hun behoeften en wensen”, aldus Benjamin Vandorpe namens Lafosse.