Nieuws West-Vlaanderen Laurent Decavele tekent voor management buy out bij familiebedrijf Van Gils

Laurent Decavele tekent voor management buy out bij familiebedrijf Van Gils

Laurent Decavele tekent voor management buy out bij familiebedrijf Van Gils

WAREGEM – Bij het familiebedrijf Van Gils werd de aflossing van de wacht georganiseerd via een management buy out. Laurent Decavele (37) neemt het bedrijf over van Hilde en Harry (60). Van Gils staat bekend als een high end audiovisuele systeemintegrator met een sterk team van professionals.

 

Sinds 1995 integreert Van Gils beeld-, geluid-, domotica- en netwerksystemen bij professionelen klanten en particulieren. “Onze missie: audiovisuele oplossingen leveren van topkwaliteit”, vertelt Laurent Decavele, die sinds 2014 aan de slag is als bestuurder bij Van Gils en onlangs het bedrijf overnam van oprichters Hilde en Harry Van Gils. “We behoren vandaag tot de absolute top van de Belgische audiovisuele integratoren. Het is mijn ambitie om die positie nationaal nog verder te versterken. Harry en Hilde blijven bovendien actief binnen het team wat zorgt voor een blijvend vertrouwd gevoel voor onze klant. Van Gils is volledig klaar voor de toekomst”

Advies en totaaloplossingen

 Sinds jaar en dag staat Van Gils zijn klanten bij met advies en totaaloplossingen op het vlak van beeld, geluid en automatisatie, die eenvoudig en intuïtief te bedienen zijn. Het bedrijf is uitgegroeid tot een begrip in de audiovisuele sector, in Waregem en ver daarbuiten.

“De laatste jaren is het belang van high-end audiovisuele technieken alleen maar toegenomen”, aldus Decavele. “Dit komt vooral door de sterke opmars van Unified Communications, waarbij verschillende soorten digitale communicatietools met elkaar communiceren en samenwerken. Ook de coronacrisis bracht een ongeziene digitale switch tot stand. Bij onze particuliere klanten ging bijvoorbeeld de vraag naar home cinema systemen de hoogte in, ook na de pandemie. De mensen hebben geleerd dat ze ook thuis kunnen genieten van ‘the good life’, zoals naar een film kijken met alles erop en eraan. In bedrijven is een professionele vergaderruimte vandaag een must om vlot online meetings via videoconferencing te organiseren. Want ook dat is een blijver post-corona. Het volstaat niet meer om een vergaderzaal uit te rusten met enkel een presentatiescherm aan de wand. Wij denken graag met bedrijven mee naar de ideale oplossing die de productiviteit verhoogt, de samenwerking bevordert en een optimale beleving biedt aan de medewerkers.”

Bedrijven en hun werknemers kunnen ook een beroep doen op de expertise van Van Gils voor een goed uitgerust thuiskantoor, waar ze comfortabel kunnen werken en vlot kunnen deelnemen aan online meetings. ‘We make winners win by designing the most intuitive audiovisual solutions’ luidt de niet mis te verstane slogan van Van Gils. De uitgebreide referentielijst liegt er alvast niet om.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.