POC Walesa

Lech Walesa ontdekt Poolse vastgoedproject van West-Vlaamse POC

DARLOWO, PITTEM – Het prestigieuze Poolse vastgoedproject van de West-Vlaamse projectontwikkelaar POC kreeg hoog bezoek. Niemand minder dan de gewezen Poolse president Lech Walesa kwam er langs. Een verrassing van formaat voor POC’s CEO en Knokkenaar Peter Taffeiren. Zijn flats die pal op de zeelijn van de Baltische kust worden gebouwd, gaan inmiddels van de hand als zoete broodjes. Tweede verblijvers en investeerders -zowel uit Polen, Duitsland als uit eigen Vlaanderen- krijgen er een buitenkans om betaalbaar vastgoed aan te kopen op een unieke ligging. 

POC wil zich helemaal integreren in Darlowo, waar de mooie flats met zicht op zee worden gebouwd. De ‘West-Vlaamse’ site luistert er naar de toepasselijke naam Marina Royale. POC uit Pittem wil zich niet alleen profileren als bouwheer en projectontwikkelaar maar ook als sponsor van het lokale culturele event Arts & Media Festival, dat jaarlijks duizenden toeristen naar het Balticum lokt. Met Lech Walesa als bezoeker kon het Arts & Media Festival dit jaar op een bijzonder hoge gast rekenen. Peter Taffeiren mocht opdraven voor een meet & greet met de man die met zijn onverzettelijkheid het IJzeren Gordijn mee naar beneden hielp.

Vanop de site Marina Royal werd life verslag gebracht van het cultureel festival. De in het oog springende flats van POC kwamen ook uitgebreid in beeld op diverse Poolse tv-zenders. “Een betere publiciteit konden we ons moeilijk voorstellen”, aldus Peter Taffeiren namens POC. “Ook de aanwezige Belgische gasten konden dit uiteraard smaken.”

Kassucces

Marina Royale wordt aan de prachtige Poolse kust opgetrokken aan de rand van een haventje, met uniek zicht op zee en pal naast uitgestrekte stranden zo ver het oog kan zien. Van de 68 nieuwbouwappartementen in gebouw 1 werden er inmiddels al 60 verkocht. Gezien het gigantische succes, wordt nu begonnen met de bouw van een tweede fase. Gebouw 2 zal  126 appartementen tellen, een spa  & wellness center met binnen- en buitenzwembad, een restaurant, ijssalon, biercafé en een kids corner. De flats worden vanaf nu al te koop aangeboden.