Nieuws West-Vlaanderen LIC viert halve eeuw ondernemerschap met nieuwe vennoten

LIC viert halve eeuw ondernemerschap met nieuwe vennoten

LIC viert halve eeuw ondernemerschap met nieuwe vennoten

OOSTENDE – Het Oostendse lederwarenbedrijf LIC bestaat vijftig jaar, vijf decennia waarin het ook -met dank aan de familie Thomas- zijn familiaal karakter wist te behouden. LIC staat met 16 medewerkers voor een unieke manufactuur in de wereld van de lederbehandeling, en dit met een hoogstaande productkennis en ambacht. 

Het familiebedrijf LIC (www.lic-leather.com) werd in 1971 opgericht en bestaat ondertussen 50 jaar. Het bedrijf heeft internationale allure. Elk lederen horlogeband wordt namelijk met de hand gemaakt in Oostende wat de hoogste kwaliteit garandeert voor de klanten: juwelierszaken, horlogemerken en eindconsumenten via hun webshop.

Naar aanleiding van de vijftigste verjaardag kondigen de familiale eigenaars Xavier en Willianne Thomas dat ze een nieuwe familie aan boord halen als investeerder om de verdere groei van het bedrijf te ondersteunen. Ondernemers Dirk De Bruycker en zijn schoonzoon Olivier Steenhaut zijn deze maand operationeel actief zijn bij LIC. Hun jarenlange ervaring gecombineerd met jeugdig enthousiasme moeten het familiebedrijf helpen om hun internationale toekomstplannen waar te maken en hun trouwe klantenbasis in de Benelux verder te bedienen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.