CNC SOLUTIONS CEO

Lieselot Verdonck volgt vader Frank op bij CNC Solutions

MENEN - CNC Solutions kondigt met trots aan dat Lieselot Verdonck het bedrijf zal vervoegen als zaakvoerder. Na een carrière in de journalistiek en contentmarketing, gevolgd door vijf succesvolle jaren bij Unilin Insulation, brengt Lieselot haar expertise in marketing en storytelling naar CNC Solutions, het bedrijf dat haar vader Frank Verdonck in 1992 oprichtte. Samen met Lander Debruyne zal zij vanaf nu verder leiding geven aan het bedrijf. CNC Solutions, voorheen bekend als VDS, is een toonaangevend bedrijf op het gebied van CNC-robotmachines voor frezen, schuren en snijden.

Lieselot Verdonck heeft het ondernemerschap met de paplepel meegekregen. Als dochter van oprichter Frank Verdonck, was het slechts een kwestie van tijd voordat ze haar weg naar het familiebedrijf zou vinden. Haar overstap komt op een cruciaal moment, aangezien CNC Solutions een sterke groei doormaakt en het team uitbreidt.

“Het voelt als thuiskomen”, zegt Lieselot. “Ik werk al jaren mee achter de schermen, maar nu is het tijd om voor de schermen te treden en bij te dragen aan de verdere groei van het bedrijf. Dit is het perfecte moment om over te stappen. CNC Solutions zit in een stroomversnelling en ik ben enthousiast om deel uit te maken van dit groeiverhaal.”

Versterking in de leiding

Lieselot Verdonck zal nu aan de top een tandem vormen met Lander Debruyne, die al 18 jaar voor het bedrijf werkt en sinds 2017 medezaakvoerder is. Debruyne wordt beschouwd als het technische brein achter CNC Solutions. Lieselot zal focussen op marketing, administratieve taken en HR.
Sinds de verhuizing naar het nieuwe bedrijfsgebouw in Menen eind 2020, blijft CNC Solutions groeien. Het bedrijf, dat innovatieve oplossingen biedt voor het automatiseren van frees- en schuurprocessen met CNC-robotmachines, staat bekend als betrouwbare partner voor bedrijven in diverse sectoren. Met een team van 12 medewerkers blijft CNC Solutions uitbreiden om aan de groeiende vraag te voldoen. Het bestaande bedrijfsgebouw wordt daarom na amper 4 jaar alweer uitgebreid in de loop van dit jaar.