Flamme rouge – Linum33 prio

Linumgroup viert 40-jarig bestaan samen met klanten en onder leiding van Zdenek Stybar

KUURNE - De voorbije dagen organiseerde Linumgroup (de West-Vlaamse bedrijvengroep met Linum Europe, Plastibac, Prihoda, Fermod en Luftexpressen onder haar vleugels) een sportief klantenevent ter ere van hun 40-jarig jubileum: de #LinumChallenge24. Dit speciale evenement bestond uit een cycling challenge van 92 kilometer en een walking challenge van 9 kilometer door de prachtige Vlaamse Ardennen, met niemand minder dan wielerlegende Zdenek Stybar als special guest. 

Zdenek Stybar, een icoon in de wielersport, heeft zijn indrukwekkende carrière gemarkeerd met drie wereldkampioenschappen in het veldrijden, twee nationale kampioenschappen, de Wereldbeker en de Superprestige. Daarnaast behaalde hij op de weg overwinningen in prestigieuze koersen zoals ritten in de Tour de France en de Vuelta, Strade Bianche, Omloop Het Nieuwsblad en de E3 Saxo Classic.

De #LinumChallenge24 werd georganiseerd voor de klanten van Linumgroup en stond volledig in het teken van het vieren van vier decennia aan groei en innovatie. De cyclingchallenge bood een unieke kans om te netwerken, samen te fietsen met een wereldkampioen en bovenal te genieten van het prachtige Vlaamse landschap. De immer joviale Tsjech bezorgde de aanwezige klanten alvast een onvergetelijke dag in het zadel. De wandelaars wandelden in dezelfde glooiende streek en genoten van de mooie uitzichten en een hapje en drankje aan de Hotondmolen.

Passie voor klanten

“Het sportieve, en in het bijzonder het wielrennen met onder meer het sponsorship van Kuurne-Brussel-Kuurne, zit diep in het DNA van onze bedrijvengroep”, aldus Robbie Naessens namens de Linumgroup. “Een evenement als dit, is voor ons de ideale gelegenheid om deze passie met onze klanten te delen.”

De Linumgroup is het levenswerk van de familie Vanderbeke (vader Fred en zoon Jan).