Nieuws West-Vlaanderen Luxaviation (Wevelgem Airport) krijgt er een zusterbedrijf bij in Miami

Luxaviation (Wevelgem Airport) krijgt er een zusterbedrijf bij in Miami

Luxaviation (Wevelgem Airport) krijgt er een zusterbedrijf bij in Miami

WEVELGEM – De privé-luchtvaartmaatschappij Luxaviation, die alle mogelijke luchtvaartgebonden activiteiten aanbiedt, opent binnenkort ook een hub in Miami. Luxaviation heeft al jaren een vaste stek op Wevelgem Airport. “Met Miami erbij kunnen we nu meer dan ooit alle mogelijke vluchten aanbieden aan zakenmensen of privé personen”, aldus Dominiek Deman namens Luxaviation in Wevelgem. “Rechtstreeks op Miami, of naar waar dan ook, vliegen vanuit Wevelgem is geen probleem want binnenkort krijgen we er ook een Bombardier Global 5.500 toestel bij in onze vloot. Ideaal én comfortabel voor lange afstandsvluchten.”    

Nu het reizen wereldwijd stilaan opnieuw normaal wordt, wil Luxaviation alvast zijn bijdrage leveren. Luxaviation staat bekend om het aanbieden van privévluchten met een hoog kaliber aan service, en op een veilige manier. “Het is belangrijker dan ooit om onze aandacht ook te richten op de vitale Amerikaanse markt”, laat Luxaviation verstaan in een persbericht. “Nu de vraag naar complete luxe-ervaringen toeneemt, bevinden we ons in een unieke positie om aan alle luxebehoeften te voldoen, waarbij Luxaviation zoveel meer is dan een standaard luchtvaartbedrijf. We zijn verheugd om onze gerespecteerde service, gastvrijheid en exclusieve ervaringen op een volledig toegewijde en duurzamere manier naar de VS te brengen.”

In een eerste fase wordt Miami aangeboden als bruggenhoofd. New York City zou in een volgende stap aan de beurt komen. “Het zijn vanuit Wevelgem Airport twee ideale toegangspoorten tot ook de rest van de Verenigde Staten”, aldus nog Dominiek Deman. “In onze vloot kunnen een handvol toestellen deze verplaatsing aan.”

In Europa heeft Luxaviation, naast Wevelgem,  nog hubs in Parijs, Londen, Luxemburg en Paderborn (Duitsland). Verder ook nog in Zuid-Afrika, Dubai en Indonesië (Bali).

foto: Bombardier Global 5.500 (Luxaviation)

 

 

 

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.