Nieuws West-Vlaanderen Machtige accountancygroep Moore strijkt voor het eerst neer in West-Vlaanderen

Machtige accountancygroep Moore strijkt voor het eerst neer in West-Vlaanderen

Machtige accountancygroep Moore strijkt voor het eerst neer in West-Vlaanderen

KNOKKE-HEIST – De gereputeerde internationale accountancygroep Moore wil absoluut een vooraanstaande rol spelen in de consolidatie van de sector. Om die ambitie waar te maken werd zopas de hand gelegd op het Knokse Flamand van CEO Guy Flamand. Moore Belgium is de grootste onafhankelijke accounting- en consulting dienstverlener in België met eigen vestigingen in de grote steden Antwerpen, Brussel, Gent en Hasselt, met kantoren in Shanghai en met verschillende lokale vestigingen in Vlaanderen. Het bedrijf realiseert een omzet van 75 miljoen euro met een 625-tal medewerkers. Het is de eerste démarche in West-Vlaanderen. Flamand is goed voor circa 3,5 miljoen euro op jaarbasis.

In augustus vorig jaar stapte Moore Belgium in een partnership met Waterland om zo een leidende rol te spelen bij de consolidatie van de Belgische accountanct, tax, audit- en consulting mid market. Na de aankondiging van twee eerdere fusies met PKF-VMB en MAS Kontich in december vorig jaar, bundelt Moore Belgium nu de krachten met het West-Vlaamse team van Flamand.

Flamand & Partners is als business advisor gevestigd in Knokke-Heist en beschikt over meer dan 30 jaar ervaring in de sector. Door de geïntegreerde dienstverlening op vlak van accountancy, tax, legal en corporate finance staat Flamand ondernemers niet enkel bij in de levensloop van hun onderneming maar ook in de opbouw, het behoud en de overdracht van hun familiaal vermogen. Met een sterk en gedreven team van 25 collega’s begeleidt Flamand dagelijks tal van ondernemers en vrije beroepen om hun bedrijfsvoering op financieel, fiscaal en accountancy vlak in goede banen te leiden. Dit alles doet Flamand op een moderne en digitale wijze vanuit een proactieve houding, met een heldere communicatie en een sterk persoonlijk contact.

Nieuwe toekomst

Guy Flamand gelooft rotsvast in een nieuwe toekomst voor zijn kantoor. “Wij kijken met veel enthousiasme uit naar de samenwerking met Moore Belgium”, zegt de CEO van het Knokse kantoor. “Door hun brede dienstverlening zullen wij onze ondernemers, vrije beroepers en bestuurders een nog betere en ruimere service kunnen aanbieden en de kwaliteit van onze dienstverlening nog verder kunnen opschalen. We voegen hiermee nog meer daadkracht bij onze doelstelling ‘Your business, our focus’. We geloven erin dat deze samenwerking klanten én medewerkers ten goede komt en mooie opportuniteiten biedt voor de toekomst.”

 

 

 

 

 

 

De onafhankelijke accounting- en consulting dienstverlener Moore Belgium (met een omzet van 75 miljoen euro en een team van +/- 625 medewerkers) stapte in augustus 2020 in een solide partnership met Waterland met de ambitie om een leidende rol te spelen bij de consoli-datie van de Belgische accounting en consulting mid-market.

Moore Belgium is al jarenlang een betrouwbare speler in het marktsegment van kleine en mid-delgrote bedrijven door zijn brede dienstverlening op het vlak van Accountancy, Audit, Busi-ness Analytics, Business Consulting, Corporate Finance, Interim Management en Tax & Legal Services. Daarnaast kenmerkt Moore Belgium zich door zijn ondernemersspirit, zijn persoon-lijke klantgerichtheid en een sterk geloof in groei, vooruitgang en digitalisering.

Rond deze visie en missie vond Moore Belgium in Flamand een perfecte nieuwe partner. Flamand (met een omzet van 3,5 miljoen euro en een team van een 25 medewerkers) advi-seert haar klanten vanuit de thuisbasis in Knokke-Heist. Vanuit hun jarenlange expertise en de succesvolle combinatie van de vier diensten (accountancy, tax, legal & corporate finance) die zij aanbieden, gaat het team onder leiding van Guy Flamand en zijn drie vennoten als bedrijfsadviseur voor een integrale, proactieve en persoonlijke ondersteuning van zowel star-ters als gevestigde ondernemers. Een mooie link naar de activiteiten en manier van werken van Moore Belgium en bovendien een strategisch belangrijke geografische uitbreiding naar West-Vlaanderen toe. Net als Moore Belgium is Flamand zo de ideale compagnon de route van hun klanten; zowel voor het grote werk als voor de kleine zaken die voor de klanten het verschil maken.

Peter Verschelden, Chairman, Moore Belgium: “Ik ben zeer verheugd dat we deze nieuwe samenwerking kunnen aankondigen. Het blijft voor Moore Belgium zeer belangrijk om de juiste mensen aan boord te halen die op eenzelfde manier naar de snel veranderende markt kijken. Die gedeelde visie en eenzelfde pure ondernemerszin vonden we ook bij Flamand terug. Het enthousiaste en ervaren team van Flamand staat voor dezelfde kwalitatieve, persoonlijke en dynamische aanpak. Voor het eerst heeft Moore Belgium nu ook een kantoor in West-Vlaan-deren. Samen kijken we de accounting- en consulting markt hoopvol tegemoet.”

 

 

Guy Flamand, Managing Partner, Flamand: Wij kijken met veel enthousiasme uit naar de samenwerking met Moore Belgium. Door hun brede dienstverlening zullen wij onze onderne-mers, vrije beroepers en bestuurders een nog betere en ruimere service kunnen aanbieden en de kwaliteit van onze dienstverlening verder kunnen opschalen. We voegen hiermee nog meer daadkracht bij onze doelstelling ‘Your business, our focus’. We geloven erin dat deze

samenwerking klanten én medewerkers ten goede komt en mooie opportuniteiten biedt voor de toekomst.”

Over Moore Belgium

Moore Belgium is de grootste onafhankelijke accounting- en consulting dienstverlener in België met key centra in Antwerpen, Brussel, Gent en Hasselt, met kantoren in Shanghai en met verschillende lokale vestigingen in Vlaan-deren. Het bedrijf realiseert een omzet van €75 miljoen met een 625-tal medewerkers.

Moore Belgium ondersteunt als compagnon de route het groeitraject van kleine en middelgrote ondernemingen met diensten op het vlak van Accountancy, Audit, Business Analytics, Business Consulting, Corporate Finance, Interim Management en Tax & Legal Services. Als lid van Moore Global – één van de grootste accountancy- en consulting netwerken ter wereld – helpt Moore Belgium haar klanten bovendien in meer dan honderd landen.

Meer informatie over Moore Belgium kan u terugvinden op www.moore.be.

Over Flamand

Flamand & partners is als business advisor gevestigd in Knokke-Heist en beschikt over meer dan 30 jaar ervaring in de sector. Door de geïntegreerde dienstverlening op vlak van Accountancy, Tax, Legal en Corporate Finance staat Flamand ondernemers niet enkel bij in de levensloop van hun onderneming maar ook in de opbouw, het behoud en de overdracht van hun familiaal vermogen. Met een sterk en gedreven team van 25 collega’s begeleidt Flamand dagelijks tal van ondernemers en vrije beroepen om hun bedrijfsvoering op financieel, fiscaal en accoun-ting vlak in goede banen te leiden. Dit alles doet Flamand op een moderne en digitale wijze vanuit een proactieve houding, met een heldere communicatie en een sterk persoonlijk contact.

Meer informatie over Flamand kan u terugvinden op www.flamand.be

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.