Woman,Faceless,In,Hat,Lying,On,A,Lounger,Near,The FOTO SHUTTERSTOCK

Made in wenst jullie een fijne zomervakantie (en schakelt zelf een versnelling lager)

Of je nu ondernemer, zelfstandige, bedrijfsleider, kaderlid, manager of trouwe werknemer bent: uitblazen moet iedereen op tijd en stond. Geen betere periode dan de zomermaanden om de riem even af te leggen, en dus schakelt ook Made in over op vakantieritme.

Na de moeilijke coronaperiode en het bewogen jaar 2022 hebben we onze reislust helemaal teruggevonden. Alleen al Brussels Airport zal in juli en augustus 4,7 miljoen passagiers verwelkomen. We gaan weer massaal genieten van welverdiende vakanties op zonovergoten stranden, in de koelte van de bergen of gewoon in de trendy beachbar om de hoek.

Ook de redactie van Made in schakelt een zomerversnelling lager. De komende weken vallen we terug op twee in plaats van vijf nieuwsbrieven per week, telkens op dinsdag en vrijdag. Naast de bestendige opvolging van het belangrijkste bedrijfs- en ondernemersnieuws uit jouw regio, brengen we wekelijks ook weer onze vaste zomerrubriek 'Out Of Office' waarbij we bekende en iets minder bekende economische actoren op een andere manier aan jou voorstellen.

Vanaf 21 augustus gaan we er opnieuw op volle kracht tegenaan met dagelijkse nieuwsbrieven. Het voltallige redactieteam van Made in wenst jullie een deugddoende vakantie en welgemeende dank om ons zo trouw te blijven volgen.

 

Uiteraard blijft ook in de zomermaanden alle nieuws van jullie bedrijven welkom in onze redactiemailboxen. Startende zaken, kmo-nieuws, productlanceringen, nieuwe samenwerkingen, groeicijfers of een jubileum: hou ons zeker op de hoogte van al jullie nieuws en verhalen, onze contactgegevens vind je hier.