Made in 24 themabeeld met logo strafste onderneemster 1_

Made in West-Vlaanderen gaat op zoek naar de strafste vrouwelijke ondernemer van de provincie

KORTRIJK - Voor het tweede jaar op rij gaat de redactie van Made in West-Vlaanderen op zoek naar de strafste onderneemster van de provincie. Aanleiding is Internationale Vrouwendag op 8 maart. De lezers bepalen de komenden weken wie goud wint. Doe mee aan de zoektocht naar de opvolgster van Iris Vandaele (Kipco-Damaco). 

Op vrijdag 8 maart 2024 is het Internationale Vrouwendag. Op deze dag staan vrouwen over de hele wereld centraal en vieren we wat vrouwen al hebben bereikt. De positieve beeldvorming rond vrouwelijk ondernemerschap heeft meer dan ooit een duwtje in de rug nodig. Daarom willen we net als vorig jaar dé strafste onderneemster van West-Vlaanderen in de kijker zetten op Made in West-Vlaanderen. En u kan ons daarbij helpen.

Wie moet er volgens jou Iris Vandaele opvolgen, de winnares van vorig jaar ?

Welke onderneemster verdient het om haar verhaal en visie te delen om andere te inspireren? Wie heeft het voorbije jaar iets straf verwezenlijkt ? Welke onderneemster zie jij als rolmodel? Of met wie heb jij een fijne samenwerking achter de rug?

Nomineer dé strafste onderneemster voor 13 februari hier. 

Op 16 februari maken we de top 5 bekend, waarna jij kunt stemmen op jouw favoriete kandidaat. Op vrijdag 8 maart, Internationale Vrouwendag, onthullen we wie de welverdiende winnares is. De winnares wordt door ons verwend met een Cent Pur Cent make-up koffer gevuld met verzorgingsproducten ter waarde van 400 euro én met een leuk interview op Made in West-Vlaanderen.