Nieuws West-Vlaanderen Made in West-Vlaanderen werkt gewoon door

Made in West-Vlaanderen werkt gewoon door

Made in West-Vlaanderen werkt gewoon door

KORTRIJK – Vanaf deze week en tot 18 augustus, schakelt Made in West-Vlaanderen over op zomermodus. Maar de redactie werkt ook gewoon door, zij het op iets trager ritme. Het nieuws stopt nooit, en dus kan u het hier – via de nieuwsbrieven, via de sociale media of gewoon online – blijven volgen. Want ondernemen is een zaak van elke dag opnieuw. 
Karel Cambien blijft wel dagelijks de economische en bedrijfsactualiteit in West-Vlaanderen op de voet volgen. Tijdelijk ontvangt u twee keer per week de nieuwsbrief: in principe op dinsdag en vrijdag. Vanaf maandag 20 augustus zit onze nieuwsbrief opnieuw dagelijks in uw mailbox.
Een investering, een start-up, een belangrijke personeelswissel, een overname, een mooi referentiecontract, een nieuw project, enzovoort. Ook tijdens de zomermaanden kan u ons op de hoogte houden van het nieuws van uw bedrijf. De redactie van Made in West-Vlaanderen wenst alle lezers fijne, welverdiende en deugddoende vakantiedagen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.