Nieuws West-Vlaanderen Marketingbureau Studio Copain lanceert zijn eigen marketingmagazine

Marketingbureau Studio Copain lanceert zijn eigen marketingmagazine

hoi@aarongodderis.com

Marketingbureau Studio Copain lanceert zijn eigen marketingmagazine

WEVELGEM – Geen betere manier om zichzelf in de kijker te plaatsen, dan een eigen magazine. Moeten ze gedacht hebben bij het Wevelgemse marketingbureau Studio Copain. Met het nodige feestelijk gedruis werd het blad de voorbije dagen gelanceerd door CEO Floris Benoit & Co. Studio Copain werd in de zomer van 2021 boven de doopvont gehouden. 

Studio Copain is de digitale marketingboetiek van oprichter en Kortrijkzaan Floris Benoit die in een eerder leven voor de Antwerps-Limburgse Mediahuis werkte. Zopas lanceerde hij het eerste nummer van het nieuwe magazine dat de toepasselijke naam ‘Copain’ meekreeg. Waarom het ver zoeken als het dichtbij ligt? Copain is een magazine over marketing, media en merken.

Het eerste nummer omvat een pak recente cases en testimonials maar ook een interview met Mediahuis-CEO Gert Ysebaert over mensgericht ondernemen. Copain wil het geprinte verlengstuk worden van alles waar we bij Studio Copain warm van worden: digital marketing, opvallende campagnes, tips & tricks om je mediaplan te optimaliseren, growth hacking, enzovoort”, zegt Floris Benoit enthousiast over zijn boorling. “Vandaar dus dat we met de nodige aandacht willen berichten over duurzame relaties met leveranciers, klanten, ons team en de planeet.“

Feestje bij wijze van dank

Het nieuwe magazine werd gelanceerd in het bijzijn van zo’n 170 partners, klanten en ambassadeurs tijdens de eerste editie van ‘Club Copain’. Club Copain is het nieuwe inspiratie-concept van Studio Copain. We zijn als jonge start-up dagelijks dankbaar van de kansen die we krijgen van bedrijven zoals Mediahuis, Bel & Bo, Stad Brugge, Kursaal Oostende en Jim Beam”, aldus nog de CEO. “We vonden het dan ook hoog tijd om al onze klanten, zowel de lokale als nationale merken, uit te nodigen en een feestje te geven als bedanking.”

Het ‘Copain’-magazine is gratis online te bestellen via www.studiocopain.be en wordt gratis thuis geleverd.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.