Nieuws West-Vlaanderen Mechelse accountancykantoor zakt af naar West-Vlaanderen

Mechelse accountancykantoor zakt af naar West-Vlaanderen

Zaakvoerder Veronique Van de Water

Mechelse accountancykantoor zakt af naar West-Vlaanderen

BRUGGE – Accountancykantoor Stratevision.fin uit Mechelen heeft duidelijk de wind in de zeilen. Het groeiende kantoor opende in januari immers niet één, maar twee nieuwe kantoren. Met bijkomende vestigingen in Herentals en Brugge, en eentje in Hasselt in de pijplijn, heeft het accountantskantoor duidelijk ambities in de markt.  

 

Hoewel Stratevision.fin door zaakvoerster Veronique Van de Water nog geen jaar geleden werd opgestart, komen er nu al twee kantoren bij. De uitvalsbasis niet ver van het centrum van Mechelen blijft behouden en wordt aangevuld met bijkomende kantoren in Herentals en Brugge. Maar daar stopt het niet. Ook voor Hasselt zijn de plannen concreet.

Stratevision.fin groeit stevig door en daar heeft de zaakvoerster alvast een heldere verklaring voor. “Met onze aanpak in Mechelen, hebben we een eigen niche gevonden”, zegt Van de Water. “Die aanpak slaat duidelijk aan en vandaar dat we meegroeien met onze klanten en ook opportuniteiten zien buiten de eigen provincie. Twee van onze basisprincipes zijn onze bereikbaarheid en proactiviteit en met deze bijkomende kantoren onderstrepen we dat nog eens. We willen kort bij onze klanten zitten om de polsslag te voelen.”

Vleugje rock-‘n-roll

Stratevision.fin wil naar het zeggen van de CEO anders zijn dan het ‘traditionele’ accountantskantoor. “We houden wel van een vleugje rock-’n-roll”, aldus de zaakvoerster. “En uiteraard gaan we voor een persoonlijke aanpak, maar we denken ook commercieel mee met onze klanten en spreken hun taal. Logisch dus dat we eerder gepercipieerd worden als een business partner dan als een accountantskantoor. Bij ons geen hocus pocus of saaie technische termen, maar een hands-on aanpak op maat. Volledig digitaal indien gewenst, maar net zo goed op de old fashioned way. En dit specifiek voor starters, zelfstandigen en kleine kmo’s.”

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.