Nieuwe website made in

Meer dan 800.000 Made in-bezoekers, dat verdient een vernieuwde site

Mooi nieuws vanop het Made in-front. Jullie vaste site voor ondernemersnieuws uit de eigen buurt blijft maar groeien en intussen zijn jullie elke maand al met meer dan 800.000 unieke bezoekers. Dat verdient een beloning: een volledig opgefriste site die ook op de smartphone handiger in gebruik is.

Zoals bekend vinden wij het bij Made in altijd leuk om positief ondernemersnieuws te brengen, en dat geldt zeker als het over ons eigen ondernemersplatform gaat. De jongste maanden zien we onze groep lezers almaar toenemen, met nu al meer dan 800.000 mensen die maandelijks naar Made in surfen of doorklikken via de nieuwsbrieven en sociale media - een toename van maar liefst 95% tegenover de eerste maanden van vorig jaar.

Het gaat bovendien om een groei die we in heel Vlaanderen zien, in elk van de zeven Made in-regio’s. Het eerste kwartaal van 2023 noteerden we al meer dan tien miljoen pageviews, 60% meer dan dezelfde periode in 2022.

Zoveel lezers willen we uiteraard de best mogelijke service en leeservaring bieden en dat doen we vanaf vandaag met onze vernieuwde website. “Het gaat om een complete make-over die er niet alleen frisser en gebruiksvriendelijker uitziet, maar ook een beter overzicht op alle artikels en dossiers biedt en het redactionele werk nog beter tot zijn recht laat komen”, zegt hoofdredacteur Frederik De Swaef.

De grootste troef volgens ons? Dat Made in nu nog gemakkelijker te lezen valt op de smartphone. Ook voor adverteerders zijn er meer en betere mogelijkheden om zich online in de kijker te werken. Om al onze platformen om te zetten naar ons nieuwe design, zal Made in woensdagmiddag enkele uren niet bereikbaar zijn. Om nadien mooier dan ooit terug te keren.

Blijf ons uw nieuws bezorgen

Aan onze inhoud verandert er niets: we willen jullie blijven informeren over wat er leeft en beweegt bij de ondernemingen in jouw regio. Van startende zaken, kmo-nieuws en bedrijfsveranderingen tot columns en reportages die nieuwe inzichten geven.

Het succes van Made in is ook te danken aan jullie input. Ben je net gestart, opende je een nieuwe vestiging of heb je een nieuw product gelanceerd? Misschien ben je net een nieuwe samenwerking aangegaan of heb je een overname achter de rug? Groeicijfers of een jubileum te vieren? Laat het weten via onze redactiemailboxen en mogelijk delen wij jouw nieuws met andere ondernemers, bedrijfsleiders, managers en zelfstandigen.

Wil je onze redactie of advertentieservice bereiken? Alle contactinformatie vind je hier.