Mercier Van Lanschot juni 2024

Mercier Van Lanschot versterkt zijn positie in West-Vlaanderen

WAREGEM - Mercier Vanderlinden en Van Lanschot België hebben hun samenwerking gefinaliseerd, en gaan nu onder één vlag samen door met de roepnaam Mercier Van Lanschot. De beide teams die verantwoordelijk waren voor de regio West-Vlaanderen zetelen nu samen in Waregem. Het is een belangrijke stap in de verdere versterking van de dienstverlening en aanwezigheid in de regio West-Vlaanderen. Mercier Van Lanschot is een specialist inzake vermogensbeheer en successieplanning.

Mercier Van Lanschot krijgt al vele jaren het vertrouwen van talrijke West-Vlaamse families dankzij de deskundigheid en persoonlijke aanpak op het gebied van vermogensbeheer en successieplanning. ‘Investing together’ is het mantra dat er moet voor zorgen dat vermogensbank en klant verbonden blijven voor een relatie op lange termijn.

De familiale aandeelhouders van Mercier Van Lanschot investeren naar eigen zeggen hun eigen vermogen op dezelfde manier als dat van hun klanten. Hoewel het moeilijk viel om de stad Kortrijk te verlaten, is de nieuwe vestiging in Waregem een kans om de gekende, kwalitatieve dienstverlening voort te zetten en uit te breiden in een omgeving die nog beter tegemoetkomt aan klantenbehoeften. Daarnaast biedt het pand moderne faciliteiten die het gefuseerde team in staat stellen om de expertise en dienstverlening op het hoogste niveau te handhaven.

De nieuwe entiteit staat onder leiding van Didier Vandoorne, Fernand Vanderstraeten en Tom Hollants. “De gouden driehoek Kortrijk-Roeselare-Waregem is het hart van de West-Vlaamse operaties van Mercier Van Lanschot", aldus Vandoorne. "Het vertrouwen dat de bank verdiende in de regio is haar grootste kapitaal en is de motor die voor een verderzetting van het unieke verhaal dat we met Mercier Van Lanschot willen schrijven."