Topglass Yannick_Michael_DSF5165 v2

Michaël Vandaele en Yannick Huyghebaert nemen Topglass over van de familie Goethals

TORHOUT - De jonge West-Vlaamse ondernemers Yannick Huyghebaert (8 jaar ervaring bij offshore windenergiebedrijf Parkwind)  en Michaël Vandaele (6 jaar ervaring bij projectontwikkelaar ION) hebben het nichebedrijf TOPGLASS overgenomen. Verkoper van dienst is de familie Goethals. In de overgangsfase blijven vader Vincent Goethals en zoon Xavier Goethals nog even de zaken mee opvolgen. "We voelden ook tijdens de onderhandelingen meteen een klik met de overnemers", aldus de bekende rasondernemer Vincent Goethals. "De transactie werd succesvol begeleid door Sanders Accounting & Consulting, MNA en Persona Accountants.”

 

 

TOPGLASS, gespecialiseerd in architecturale glasoplossingen voor de bouwsector, werd zopas overgenomen door twee jonge ondernemers Yannick Huyghebaert en Michaël Vandaele. De schoonbroers brengen naar eigen zeggen een frisse dynamiek mee met veel goesting.

Doorheen de jaren heeft TOPGLASS zich sterk gepositioneerd in de glassector en dit mede dankzij de passie en gedrevenheid van vader Vincent Goethals samen met zijn zoon Xavier en het TOPGLASS-team. Jaarlijks worden vanuit Torhout meer dan 500 particuliere en professionele projecten gerealiseerd in West- en Oost-Vlaanderen, waaronder talrijke hoogstaande projecten waar interieur- en exterieurbeglazing perfect worden geïntegreerd in de architectuur.

Versnelling hoger

De sterke reputatie en het professioneel team vormen de solide fundamenten bij TOPGLASS. Yannick en Michaël hebben de ambities om met hun ingenieursachtergrond, relevante ervaring in de bouwsector en ondernemende mindset, TOPGLASS op een nog hoger niveau brengen. Hun doel is om de groeiende vraag van de klanten naar creativiteit en innovatie te verzoenen met de kernwaarden van de onderneming, met name topkwaliteit, transparante communicatie en klantgerichtheid.

Dat Vincent Goethals als oprichter deel blijft van het team wordt als een grote meerwaarde ervaren door de kopers. Ook zoon Xavier blijft nog even aan als adviseur. Hun diepgaande kennis van de sector en waardevolle relaties moeten de stabiliteit en continuïteit garanderen tijdens de transitie.