Nieuws West-Vlaanderen Mireille Misseghers opent nu ook snoepgoedwinkel in hartje Brugge

Mireille Misseghers opent nu ook snoepgoedwinkel in hartje Brugge

Mireille Misseghers opent nu ook snoepgoedwinkel in hartje Brugge

BRUGGE – Na Brussel, Antwerpen en Parijs komt Elisabeth eindelijk naar Brugge, de huidige woonplaats van oprichtster Mireille Misseghers. De onderneemster groeide destijds op in Oostende, woonde 20 jaar in Brussel en streek 3 jaar geleden neer in Brugge. De Elisabeth-winkels zijn een begrip geworden bij zoetmondjes. 

De winkel in Brugge is de negende in zijn soort. Mireille Misseghers zocht het eerst elders alvorens in eigen regio te investeren. Na Brussel, Antwerpen en Parijs komt Elisabeth – de naam van de retailshop- eindelijk naar Brugge. Daar, op de markt van die Scone, zal niemand er kunnen naast kijken.

Elisabeth is niet zomaar een chocoladewinkel. Mireille, haar tweede naam is Elisabeth, maakt er haar missie van om enkel de beste artisanale zoetigheden aan te bieden in hippe, luxueuze verpakkingen. Alle lekkernijen die bij Elisabeth over de toonbank gaan, worden met zorg geselecteerd op smaak, kwaliteit, ingrediënten en verhaal. Ze worden bovendien stuk voor stuk gemaakt door lokale, gepassioneerde meesterchocolatiers en -patissiers.

Bij Elisabeth kan de consument alvast een uitgebreid aanbod aan artisanale zoetigheden vinden: van heerlijke melocakes en  verrukkelijke florentinetaartjes tot reuze-orangetten en hemels lekkere whiskeyparels. De zorgvuldig samengestelde selectie wordt voortdurend uitgebreid met nieuwe lokale ontdekkingen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.