TVH Hub – small

Nieuwe hoofdgebouw van TVH sleept prestigieuze prijs in de wacht

WAREGEM - The Hub, de nieuwe hoofdzetel van onderdelenspecialist TVH in Waregem, heeft de Facility Award 2022 in de categorie ‘Project of the Year’ gewonnen. Deze award werd de voorbije dagen uitgereikt door Belgian Facility Association (Belfa) en bekroont de meest innovatieve facilitaire projecten in België. TVH werd samen met zes andere projecten genomineerd en sleepte uiteindelijk de prestigieuze award in de wacht.

Luc Rasschaert (directeur facilities bij TVH) genoot de eer en het genoegen de award in ontvangst te mogen nemen: “Het winnen van deze award is een mooie erkenning voor alle collega’s die betrokken waren bij de bouw van het nieuwe hoofdgebouw ‘The Hub’", aldus Rasschaert.  "We zijn heel fier op wat ons team gerealiseerd heeft. Deze award is een bekroning voor het harde werk van de laatste drie jaar en geeft ons een extra boost voor toekomstige projecten.”

The Hub werd in het voorjaar officieel ingehuldigd. Het gebouw telt 13 000 m² ruimte en zorgt met zijn strakke en eigentijdse lijnen voor een oplossing voor het dreigende plaatsgebrek dat TVH ervaarde door zijn sterke groei. Bij het ontwerp ervan werd veel aandacht besteed aan comfort, ergonomie en efficiëntie. De talrijke toepassing van CO2-sensoren, temperatuurvoelers en regelingen zorgen voor een aangenaam binnenklimaat en ook het veelvuldig gebruik van geluidsabsorberende materialen dragen bij aan het comfort.

Paradepaardje

Het paradepaardje is te vinden op de benedenverdieping van het nieuwe hoofdgebouw met het  TVH Experience Center. Dit unieke 1500 m² grote bezoekerscentrum dient in de eerste plaats om bezoekers wegwijs te maken in het aanbod, de services, de sfeer en de werkwijze van TVH. Door zijn interactieve karakter is het TVH Experience Center veel meer dan louter een uit zijn voegen gebarsten showroom. Zo kunnen bezoekers zelf een aantal games spelen en hun rijvaardigheid testen met een virtuele heftruck in een magazijn.

TVH won de award en haalde het daarmee van zes andere bedrijven met innovatieve gebouwen, zoals BNP Paribas Fortis, Deskalot, EVS, Gewestelijke Overheidsdienst Brussel, Parc 51 en het Universitair ziekenhuis Sint-Lukas (UCL).