Nieuws West-Vlaanderen Stories Nieuwe netwerk ‘Ladies on the Road’ gaat van start
West-Vlaanderen

Nieuwe netwerk ‘Ladies on the Road’ gaat van start

KORTRIJK – Eind september werd het startschot gegeven voor Ladies on the Road, een vernieuwende community voor vrouwelijke ondernemers. Ladies on the Road is een project van Liesbeth Claeys, zelf onderneemster en zaakvoerster van het content creatiebureau Perfect Story. In een eerder leven werkte ze als marketing manager bij het Waregemse Greenhouse, om sinds een jaar een leven te beginnen als zelfstandig ondernemer.  

Professionalisme en fun. Daar draait het om voor Liesbeth Claeys. Ladies on the Road wil een frisse wind laten waaien door de vrouwelijke netwerkorganisaties. “Je betaalt er bijvoorbeeld geen lidgeld en hoeft geen langdurige verbintenis aan te gaan en je kiest enkel voor die activiteiten die jou liggen”, zegt Liesbeth Claeys. “No strings attached. Ik wil vrouwelijke ondernemers samenbrengen op een leuke, ongedwongen manier om zo ervaringen uit te wisselen en kennis te delen. Alle activiteiten hebben steeds een professionele insteek, maar zijn telkens doorspekt met een flinke dosis fun.”

Claeys mikt voor de events en workshops op exclusieve locaties en zweert bij kleine groepen van maximum 20 personen. Nu eens in het binnenland, dan weer in het buitenland, maar steeds op inspirerende locaties. “De activiteiten gaan hierdoor veel verder dan het obligate uitwisselen van visitekaartjes of de meer oppervlakkige netwerkbabbels”, aldus Liesbeth. “Voor de lady bosses die de workshops en events volgen, betekent Ladies on the Road vooral inzetten op persoonlijke en zakelijke groei door te leren van een ander. Het draait ook om een verruiming van het netwerk.

Het kick-off event gaat door op donderdagvoormiddag 18 november in de prachtige Echo Lodge in Ieper met als thema ‘Body en mind in balans’. Dames die er graag bij willen zijn, kunnen zich via de website inschrijven: www.ladiesontheroad.be