Nieuws West-Vlaanderen Nieuwe zaakvoerder van fitnesstempel De Kaai investeert in infrastructuur en mensen

Nieuwe zaakvoerder van fitnesstempel De Kaai investeert in infrastructuur en mensen

Nieuwe zaakvoerder van fitnesstempel De Kaai investeert in infrastructuur en mensen

KORTRIJK – Decennia lang stond De Kaai, de bekendste fitnesszaak van Kortrijk en omgeving, bekend als de zaak van de ’twee Jannen’. Vorige zomer nam de uit Deerlijk afkomstige Manu Huyzentruyt, amper 25, de inboedel over. Met een forse investering in de upgrading van de infrastructuur geeft hij al meteen zijn visitekaartje af als gedreven ondernemer.

Manu Huyzentruyt is 25 jaar, woont in Deerlijk en is een rasechte West-Vlaming. In juni 2021, toen nog coronatijd, werd hij lid van De Kaai Community en in juni 2022 nam hij de fakkel over van de twee Jans. Hij heeft een bachelor in business management behaald en volgde daarna een postgraduaat in sportmanagement.

Na twee maanden van verbouwen en renoveren is de bekende fitness nu klaar voor een nieuwe start. Er kwam een hippe en trendy bar, die niet alleen bestemd is voor de sportievelingen, maar waar je ’s avonds ook kan blijven hangen met een cocktailkaart die samengesteld is door The Pharmacy in Knokke. Er kwam een havermoutbar en ook de sportaccommodatie onderging een facelift zodat sportievelingen nog meer op maat kunnen sporten (met onder meer een speciale black box om op een andere manier te sporten). Het is bekend sinds jaar en dag : De Kaai is de place to be voor ondernemers of kaderleden die fitheid hoog in het vaandel dragen.

Grote sportnamen

Manu Huyzentruyt deed nog meer. Het sportieve team is uitgebreid met kinesist Jelle Duthout (vaste kinesist van de Belgian Cats en de Kortrijk Spurs) en de onderhandelingen met de charismatische wereldkampioene boksen Oshin Derieuw lopen ook volop om haar in de toekomst in te zetten als coach.

Vrijdag aanstaande start er een driedaags openingsweekend. Vrijdag opent de burgemeester De Kaai 2.0, in het bijzijn van alle huidige leden. Een van hen kan ook een levenslange membership winnen. Zaterdag en zondag zijn ook nieuwe geïnteresseerden welkom en staat er heel wat te gebeuren. Zo kan je bijvoorbeeld mee spinnen met (ex)profrenners Bert De Backer en Jens Debusschere en/of meeboksen met Oshin Derieuw. Allen daarheen.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.