Nieuws West-Vlaanderen Noordzee Drones tekent voor fusie met Antwerpse concullega

Noordzee Drones tekent voor fusie met Antwerpse concullega

Noordzee Drones tekent voor fusie met Antwerpse concullega

KOKSIJDE, ZEEBRUGGE – Noordzee Drones, het bedrijf van Koksijdenaar Elwin Van Herck, en het Antwerpse Bafa Drones bundelen de krachten om zo hun marktpositie te verstevigen. Voortaan gaat het fusiebedrijf door het leven als Bafa Noordzee Drones. Bafa Noordzee Drones is de absolute nummer één inzake training en opleiding voor bedrijven en particulieren.  

Noordzee Drones, opgericht in Koksijde, startte als eerste drone opleidingsinstituut van Vlaanderen en is op vandaag uitgegroeid tot de grootste en dé referentie. Het heeft een opleidingsschool in Zeebrugge. 

De overname kadert in de strategie om deze snel evoluerende bedrijfstak de beste groeiperspectieven te bieden in haar eigen specifieke industriële en hoogtechnologische omgeving. Op termijn zullen opgedane kennis en expertise uit beide centra samenvloeien en ook de opleidingen worden gemeenschappelijk naar de hoogste normen gestandaardiseerd en zullen voortaan in heel België worden aangeboden. Naast deze fusie zijn er ook plannen om te gaan internationaliseren binnen Europa.

Levenswerk met visie

Noordzee Drones is het levenswerk van de hyperdynamische en visionaire Koksijdenaar Elwin Van Herck. “Het is een eer om de handen in elkaar te kunnen slaan met Bafa Drones en vooral met een luchtvaartexpert als Martin Keller in zee te kunnen gaan”, zegt Van Herck. “Met Noordzee Drones hadden we altijd respect voor Bafa dat voor ons echt een referentie is in de luchtvaart. Noordzee Drones op zijn beurt is nog steeds de nummer 1 qua opleiding en in volle evolutie. Bafa Drones is voor ons een enorme versterking op vlak van expertise. We hadden altijd de ambitie om geografisch te groeien en te schalen, nu hebben we er nog een pak ervaring bij. Bafa Drones is voor ons een ernstige partner die de kwaliteit van de dienstverlening nog zal optimaliseren. Met de nieuwe Europese opleidingen willen we meer gaan inzetten op de huidige en nieuwe specialisaties. Martin Keller wordt meteen de nieuwe COO en Laurent Geeraerts wordt hoofd voor trainingen en operaties. Ik kan niet wachten om samen aan de slag te gaan.”

 

 

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.