EF1 Open deurdag Caddy Cars Thierry Dehaeck tussen enkele van zijn bolides

Ondernemer Thierry Dehaeck bezorgt Ieper met Paddock Plaza een unieke feestzaal

IEPER - Uniek, anders dan alle andere, een primeur ook voor Ieper en de Westhoek. Volgende week opent Thierry Dehaeck zijn nieuwe feesttempel en eventzaal met de naam Paddock Plaza, aan de rand van Ieper. Met alles erop en eraan. Omdat Dehaeck zelf een autofan is (hij heeft een uitzonderlijke collectie oldtimers) wordt het thema 'racen' ook subtiel en met klasse uitgespeeld. Wie gaat voor beleving, zal op zijn wenken bediend worden.   

Na zijn vertrek als eigenaar en CEO bij de Ieperse mini-multinational Pidy (actief in de voeding), gooide Dehaeck zich op twee nieuwe activiteiten: projectontwikkeling (met de uitbouw van een kmo-zone in Ieper) enerzijds en oldtimers (via Cady Cars) anderzijds. Daar komt nu nog een derde activiteit bij.

"Ieper had geen feestzaal voor meer dan honderd mensen", vertelt de dynamische ondernemer. "Daar komt nu verandering in met onze feestruimte die tot meer dan 250 mensen kan ontvangen. De Paddock Plaza eventzaal kan ook modulair aangepast worden: van 30 tot 250 personen. De ruimte is voorzien van alle mogelijke technische middelen, inclusief een professionele keuken."

Democratisch aanbod

Dehaeck mikt met Paddock Plaza op een brede doelgroep: families, verenigingen en uiteraard ook bedrijven die de zaal kunnen huren, inclusief parkings.

"Noem het maar een feestzaal mét beleving", aldus Dehaeck. "Maar we zijn ook flexibel en democratisch in de toepassing van het gebruik: een eenvoudige BBQ of sandwichbuffet kan, net als een dineravond met alles erop en eraan. Wij helpen alles faciliteren als de klant dat vraagt: van het eten over de disc jockey tot de decoratie, en dat voor een prijs van 30 euro per persoon. Alle bezoekers krijgen ook een uitzonderlijk toemaatje aangeboden, met een voorafgaand bezoek aan een unieke collectie oldtimers. Ik kan u verzekeren: dat laat niemand onberoerd. A night to never forget? Zo mag je het noemen, ja."

info: Tijdens het weekend van 27/28 april staat een bezoekdag gepland aan Paddock Plaza (inkom 15 euro).