Vandecasteele Jelle moto

Ondernemers gangmaken ondernemers met de moto

KORTRIJK - Fietsen, auto's, moto's. Het zijn zonder onderscheid 'speeltuigen' die ondernemers danig aanspreken. Vijf West-Vlaamse ondernemers hebben nu rond de moto een initiatief genomen met een heuse rally door het Vlaamse land. De West-Vlaamse 'heaven angels' zijn Jelle Vandecasteele (Cobras-Work/life balanced architecture), Lieven Doise (Xiwa), Veerle Verfaillie (Entrio), Dominique Maene (Piano’s Maene) en Bart Baele (Ducati). 

 

    

Samen met 4 andere ondernemers – en just for fun - organiseert binnenhuisarchitect Jelle Vandecasteele (van het snel groeiende Cobras) op woensdag 25 mei een motorrit die exclusief is voorbehouden voor ondernemers.

"We hebben ons vriendengroepje de passende naam Gangmakers meegegeven", aldus Jelle Vandecasteele. "Ondernemers steken nu eenmaal graag zaken in gang. Niet alleen met hun onderneming maar ook op andere vlakken zijn we allemaal initiatiefnemers. Dit exclusief motortreffen mag je ook zien in dezelfde sfeer: gelijkgestemden in een informele sfeer samenbrengen om het aangename (motorrijden) met het nuttige (netwerken) te paren."

Het aantal deelnemers is om praktische en om veiligheidsredenen beperkt tot maximum 25 deelnemers. Er zijn nog enkele tickets beschikbaar voor de vlugge beslissers. Slechts twee voorwaarden: CEO zijn en...met de moto rijden.

info: https://gangmakers.club