Nieuws West-Vlaanderen Oudenburg krijgt er een nieuw kmo-park bij

Oudenburg krijgt er een nieuw kmo-park bij

Oudenburg krijgt er een nieuw kmo-park bij

OUDENBRUG – Niet alleen voor het ondernemerschap in en rond Oudenburg is het een goede zaak, ook voor het milieu is het een bonus. Het vroegere tankstation Watty krijgt een nieuwe bestemming. De bekende site maakt plaats voor een kmo-zone en dat zullen ondernemers uit de buurt graag horen.  

Panorama  Bedrijfsvastgoed zal instaan voor de verkoop van de nieuwe units. De oppervlakte van de loodsen zijn tussen de 118 en de 220 vierkante meter, en zelfs meer want de units kunnen samengevoegd worden tot een beschikbare ruimte van 1.230 vierkante meter. Top bereikbaarheid

“Qua bereikbaarheid zit men hier meer dan goed” vertelt Brendan Louagie namens Panorama. “Het project situeert zich op de nieuwe bedrijvenzone ‘De Gaffel’, langs de Brugsesteenweg tussen Westkerke en Roksem. Tevens op amper 5 km van de A10 exit 5b Oudenburg met een onmiddellijke verbinding naar de E40 te Jabbeke. Ook de Oostendsebaan (N33) bereikt men zeer vlot na 5 km”.

De oplevering van de units is voorzien tegen het derde kwartaal van 2023. Panorama Bedrijfsvastgoed zal instaan voor de verkoop van het kwalitatieve project van de Oost-Vlaamse ontwikkelaar Venico. De ontwikkeling moet een antwoord bieden op de vraag naar ondernemingsruimte in de omgeving van Oudenburg.

 

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.