Padel Preneur

Padel Preneur brengt padel spelende West-Vlaamse ondernemers samen in uniek netwerk

KORTRIJK, BRUGGE - Padel is in opmars, zeker ook in kringen van bedrijfsleiders. Daarom richten de gedreven en jonge West-Vlaamse ondernemers Xan Debaenst en Olivier Decapmaker Padel Preneur op. Dit wordt de allereerste exclusieve padel community voor West-Vlaamse ondernemers met een passie voor padel. Het is de bedoeling het concept ook uit te rollen in andere Vlaamse provincies.

Op zaterdag 30 maart staat het eerste community event, het West-Vlaams padel kampioenschap voor ondernemers, op de planning in padelclub Garrincha te Kortrijk. In twee categorieën (beginner en gevorderde) strijden de deelnemers voor de titel van West-Vlaams kampioen. Naast het sportieve aspect is er ook plaats voor netwerking en het leggen van nieuwe connecties. Deelnemen doe je in een team van twee personen. Er zijn nog enkele plekjes beschikbaar.

Padellen en dineren

Vanaf dinsdag 23 april lanceert Padel Preneur zijn tweede concept: Padel & Dine. Gedurende de periode van april tot oktober komen de deelnemende ondernemers en onderneemsters zes keer samen op dinsdagavond in verschillende West-Vlaamse padelclubs (Golden Point Middelkerke, Garrincha Kortrijk, WGTC Padel Waregem, TC Aquila Wingene, TC De Watertoren Menen en Y-Padel Ieper). Tijdens deze avonden staan padellen, netwerken en dineren centraal. De bedoeling is om de combinatie van padel plezier en business netwerk opportuniteiten te stimuleren.

Elke avond komt er ook een gastspreker langs die een sterke link heeft met padel en zijn of haar ondernemersverhaal deelt. Zo komt Bram Moerman van Padelkiosk langs op de eerste avond in Golden Point Middelkerke, waar hij het expansieverhaal van populaire padel automaten in geuren en kleuren uit de doeken zal doen. De ambitie is om een exclusieve, hechte community van een 30-tal ondernemers/onderneemsters te creëren.

Olivier Decapmaker benadrukt: “Ondernemers hebben vaak (tegen hun eigen wil) de neiging sport op te offeren vanwege drukke agenda’s. Door padel te integreren met netwerken geloven we dat de Padel & Dine avonden als zeer waardevol ervaren zullen worden en als een niet te missen event in de agenda gezet zullen worden.”

Momenteel zijn er reeds een 20-tal bedrijven ingeschreven zoals The Payroll Office, Mex United, Visix Brand Shiners & Titeca Accountancy. Er zijn dus nog een 10-tal vrije plaatsen. In december zal er ook nog een buitenlandse padel stage georganiseerd worden in Tenerife. En vanaf 2025 zal het Padel Preneur concept ook uitgebreid worden naar de andere Vlaamse provincies.

info:   https://www.padelpreneur.com/