Nieuws West-Vlaanderen Personal training center Gymloft breidt zijn actieradius meer en meer uit

Personal training center Gymloft breidt zijn actieradius meer en meer uit

Personal training center Gymloft breidt zijn actieradius meer en meer uit

KORTRIJK – Zes jaar terug startte de jonge Kortrijkse ondernemer Justin Couturon Gymloft op aan de Kortrijkse Pottelberg. Gymloft biedt  individuen, in de eerste plaats veel ondernemers, personal training aan, want fitte mensen zijn goede ondernemers. Nu gaat Couturon een stapje verder in zijn begeleiding en biedt hij naast personal training ook unieke concepten van totaalbeleving aan.   

De nieuwe initiatieven zijn gedurfd maar gelijktijdig ook best aantrekkelijk. Of wat dacht je van ijsbad sessies aan ondernemers, lopen met klanten in de Morvan (Bourgogne) en een reisje richting Zuid-Afrika om tussen de BIG 5 te mountainbiken. Naast dat alles organiseert Couturon en zijn groep ook nog infosessies met gezondheidsexperts. “Ik krijg vaak de vraag of ik me niet beter alleen bezig zou houden met personal training”, lacht Justin. “Vluchtgedrag is het alleszins niet. Het is een doelbewuste keuze die niet alleen resoneert met mijn gewenste levensstijl, maar die ook een die ondernemers stimuleert om gerichter te kunnen trainen naar een hoger doel.”

Nieuwe challenges

De personal training studio Gymloft die zich situeert op de Pottelberg bestaat in december 6 jaar. De organisatie heeft doorheen de jaren een ambitieus cliënteel opgebouwd. Alle klanten hebben een iets gemeen:  ze werken hard en ze willen graag hun gezondheid verbeteren. “Onze klanten hebben vaak grote stressoren en tegelijk ambities op sportief vlak”, zegt Justin Couturon. “Ons team heeft geleerd dat dit fysiek, maar vooral mentaal kan doorwegen. Wij willen ook hier op inspelen: leren pauze nemen is belangrijk. Begin 2020 kwamen we op het idee om ook buitenlandse sportieve challenges te organiseren. Het biedt de mogelijkheid om onze klanten gericht te laten trainen naar een hoger doel, maar ook om even weg te zijn van de dagelijkse rush. Daarnaast geeft het Gymloft ook een unieke bijkomende activiteit die heel wat community teweegbrengt.”

Fit is more

De slogan van Gymloft liegt er niet om: ‘Fitte mensen beleven meer’. “De personal training markt is sterk aan het groeien en wij willen uniek blijven”, aldus Couturon. “Wat eerst enkel een personal training belevenis was in onze karaktervolle studio, is nu ook een totaalbeleving aan het worden met onze challenges, keynote clinic en ijsbad sessies. Als mensen fitter zijn, zijn ze meer gefocust en energieker. Het vormt voor ons én voor onze klanten de kers op de taart om deze ultieme beleving te kunnen bieden juist omdat hun fitheid hen receptiever maakt voor de beleving. We hopen per kwartaal een challenge te kunnen bieden. Ze zijn steeds gericht op sport, natuur en een persoonlijke time-out.”

info: www.gymloft.be

 

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.