Nieuws West-Vlaanderen Peter Vyncke gaat voor de klas staan

Peter Vyncke gaat voor de klas staan

Peter Vyncke gaat voor de klas staan

HARELBEKE – Peter Vyncke van het gelijknamige Harelbeekse familiebedrijf, engageert zich om deze zomer les te geven gedurende in principe één week. Bedoeling is om kansarme jongeren met leerachterstand bij te spijkeren.  

Corona heeft in het onderwijs ook een tol geëist. Daarom nemen Peter De Keyzer en Olivier Van Horenbeeck van het consultancybureau Growth Inc. het initiatief om een zomerschool te organiseren voor leerlingen die dat kunnen gebruiken. Daarbij krijgen kansarme kinderen absolute voorrang. Growth Inc. is een Antwerps bedrijf.

Enkele tientallen Vlaamse ondernemers hebben zich alvast geëngageerd om hun duit in het zakje te doen als leraars. Onder hen Peter Vyncke en Anouk Lagae van de bekende West-Vlaamse uitzendgroep Accent Jobs. Peter Vyncke is als lesgever niet aan zijn proefstuk toe. Hij deed dat in het verleden ook al meermaals. Vyncke, die bepaald geen agorafobie heeft, zegt dat hij dit met volle goesting én overtuiging doet. De zomerscholen zullen een beetje overal in Vlaanderen plaats vinden.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.