TUSS 2

Philippe De Meestere en Lieselot De Wulf stellen hemels huis ter beschikking van zakenlui of vakantiegangers

HEULE - Een privaat verblijf voor zakenlui die tijdens de week Kortrijk aandoen en een fraai nestje zoeken. Of een heerlijke B&B voor vakantiegangers tijdens het weekend. U vult het zelf maar in. Philippe De Meestere en zijn vrouw Lieselot De Wulf hebben zwaar geïnvesteerd in het verfraaien van een aangekocht pand in hartje Heule, en het resultaat mag er zijn. Een echte warme thuis met alles erop en eraan. Het pand noemt dan ook - op zijn Kortrijks uitgesproken - niet toevallig Tuss.  

Achter een eenvoudige gevel kan een hele hemel opengaan. Dat is hoe Tuss aanvoelt. Zeven kamers, opgewaardeerd tot een luxueus niveau, verwelkomen er de gasten. "Zakenlui die Kortrijk voor de zoveelste maal aandoen, willen ook wel eens iets anders dan alweer die hotelkamer", vertelt Lieselot De Wulf. "We merken in het opstartjaar dat vooral Nederlanders ons graag bezoeken."

Het echtpaar heeft kosten noch moeite gespaard om van Tuss een unique selling proposition te maken. "Veel vrienden van ons logeren veel in het buitenland voor hun bedrijf maar zijn de klassieke hotelformules beu", zegt het echtpaar. "Daarom zijn wij gestart met het verbouwen van een woning met 7 kamers en badkamers waar medewerkers van een bedrijf komen logeren en zich eerder thuis moeten voelen dan op hotel. Overal kan gewerkt worden en bedrijven huren soms de woning voor een brainstorming, een coaching sessie of een RvB en dit voor 1 of meerdere dagen. Tijdens het weekend, als er minder vraag is door bedrijven, wordt de woning dan een vakantiewoning."

Binnen en buiten

Het huis is opgetrokken in opvallende interbellum stijl. Tuss biedt ook een gemeenschappelijke ruimte et een perfect uitgeruste keuken annex eetruimte. Binnen zijn er alle voorzieningen die comfort garanderen, buiten wacht er een grote tuin, met als toetjes een zwemvijver en een pentaquepiste met zicht op het recent aangelegde Tinekesbos.

info: website www.tuss.be.