POC bcm wielerteam

Projectontwikkelaar POC lanceert zich in de koers met Poolse girlpower

PITTEM – Projectontwikkelaar POC van CEO en Knokkenaar Peter Taffeiren is niet enkel actief aan de Belgische kust, maar ook in het Balticum, en meer bepaald aan de bijzonder aantrekkelijke Poolse kust. Het West-Vlaamse bedrijf stampt in Darlowo, het ‘Nieuwpoort van Polen’,  een spectaculair vastgoedproject uit de grond tegen bijzonder aantrekkelijke prijzen. Via wielersponsoring van een Pools vrouwenteam profileert POC zichzelf en zijn project aan de Baltische Zee.   

Het team van BCM Nowatex maakt op Gent-Wevelgem en in Dwars door Vlaanderen voor het eerst zijn opwachting op Vlaamse wegen. Twee Vlaamse klassiekers waar de Poolse meisjes dankzij POC Partners het beste van zichzelf zullen geven. De West-Vlaamse luxevastgoedgroep uit Pittem regelt hun inschrijving, verplaatsings- en verblijfskosten en aangepast fietsmateriaal, op maat van de Vlaamse kasseien.

POC Partners ontwikkelt drie grote sites met luxeappartementen (Marina Royale) in Darlowo, op drie uur rijden van Berlijn en twee uur rijden van droomstad Gdansk ook. De hele Noord-Poolse regio, lange tijd onbekend en onbemind, is aan een sterke toeristische opmars bezig en biedt enorme mogelijkheden. In april opent POC er ook een luxebrasserie die de aantrekkelijke site en regio nog meer glans moeten geven, naast de flats met uniek zicht op zee. De Poolse badplaats Darlowo ligt aan de Baltische kust en is eveneens de thuisstad van het wielerteam. Via het sponsorcontract wil de Vlaamse projectontwikkelaar zich nog beter integreren in en associëren met het sociale weefsel van Darlowo en Polen. 

De Poolse rijden in Gent-Wevelgem mee met de juniors en in Dwars door Vlaanderen met de profs. Poolse girlpower langs West-Vlaamse wegen en met dank aan een West-Vlaams bedrijf: iets om naar uit te kijken.