Nieuws West-Vlaanderen Proximus gooit zijn gewezen Ieperse zetel op de vastgoedmarkt

Proximus gooit zijn gewezen Ieperse zetel op de vastgoedmarkt

Proximus gooit zijn gewezen Ieperse zetel op de vastgoedmarkt

IEPER – Connectimmo, de vastgoedtak van Proximus, is in samenwerking met Ceusters bezig aan een opkuis van zijn  vastgoedpatrimonium. Hierbij maakt het zijn telecomgebouwen volledig vrij en biedt die nu aan op de markt voor herontwikkeling. Dat is onder meer het geval in Ieper.

In het aanbod van telecomgebouwen zit deze keer ook een gebouw pal in het stadscentrum van Ieper, meer specifiek in de Vooruitgangsstraat. Aan de linker- en rechterzijde van het gebouw zitten de VDAB en Randstad. Op 500 meter liggen ook het Le Touquet- en Groenpark.
Het gebouw kan met haar oppervlakte van 1.757 m² dienen als kantoorgebouw. Daarnaast is er nog een bijhorende parking. Het perceel komt in totaal uit op zo’n 3.500m². Door kantoorgebouwen aan te bieden, kunnen er volgens Proximus en Ceusters nieuwe werkplekken gecreëerd worden en wordt het stadscentrum weer opgewaardeerd. Maar volgens Ceusters is er, qua invulling, meer dan één optie mogelijk. Zo kan het niet alleen worden herontwikkeld tot kantoorruimte maar evengoed ook tot een retailfunctie of een residentiële invulling.

Vermits het om een oud telecomgebouw gaat, is er volgens de betrokken partijen nog flink wat werk aan de winkel. De toekomstige eigenaar krijgt alvast alle ruimte om het gebouw in te vullen naar zijn wens, zo laten Proximus en Ceusters verstaan. Feit is dat dergelijke gebouwen, die plaats kunnen bieden voor nieuwe kantoorruimte in de stad, niet zo vaak op de markt worden aangeboden.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.