Rendimmo Ardennen

Rendimmo neemt investeerders mee naar de Ardennen

Wie is er, met wat geld op zak, niet op zoek naar een goede en betrouwbare investering? Vastgoedmakelaars- en experts doen keihard hun best om de eventuele beleggers te lokken met een mooi aanbod. De nieuwste in de rij is het Kortrijkse Rendimmo waar onder meer Kortrijkzaan Piet De Clerck en Bruggeling Luc Dewulf mede aandeelhouders zijn.

Rendimmo maakt rond deze tijd een promotietoer door het Vlaamse land en legt daarbij de focus op de aanschaf van bouwgronden als interessante vorm van belegging. "We zoeken de beste gronden die een meerwaarde kunnen bieden op middellange termijn", heet het bij Rendimmo. "Een bouwgrond is sowieso steeds een waardevaste belegging." Rendimmo heeft nu een ad hoc samenwerking opgezet met de Limburgse beleggingsvennootschap F.C.A. Investment/Villagronden Ardennen. Deze laatste vennootschap werd zestien jaar geleden opgestart door Fons Ceustermans en werpt zich op als specialist van Ardeense bouwgronden. Aankoop en beheer kunnen bij één en dezelfde firma. Bekende investeerders zoals Joris Ide hebben al geïnvesteerd in dit deel van België. "Feit is dat de gronden er beduidend goedkoper zijn en dat de rendementen er jaarlijks stijgen", aldus Piet De Clerck.

Rendimmo dat eerder dit jaar werd opgericht, werpt zich in binnen- en buitenland op als een specialist van beleggingen in betaalbaar vastgoed met een hoog rendement. Wie interesse heeft in meer info over grondaankoop in de Ardennen, kan dinsdagavond  terecht voor een infosessie bij Beobank in Kortrijk (Dumolinlaan 1, Pottelberg). Gewezen judoka en Olympisch kampioene Gella Vandecaveye steunt het project als ambassadrice.