Nieuws West-Vlaanderen Roularta heeft (alweer) nieuwe CFO

Roularta heeft (alweer) nieuwe CFO

Roularta heeft (alweer) nieuwe CFO

ROESELARE – Het beursgenoteerde Roularta Media Group heeft sinds 1 december een nieuwe CFO. De keuze viel deze maal op de door de wol geverfde Steven Vandenbogaerde.   

Per 1 december kwam Steven Vandenbogaerde (52) het management van Roularta Media Group (RMG) versterken als nieuwe CFO. Hij zal ook de financiële afdeling leiden. RMG heeft als beursgenoteerd bedrijf in de mediasector een ambitieuze strategie, die gericht is op digitalisering, innovatie, consolidatie en duurzaamheid. In de ondersteuning van deze strategie vervullen de CFO en zijn team een sleutelrol. De functie van CFO bij Roularta kreeg de voorbije tien jaar al meerdere titularissen.

Man met ervaring

Steven Vandenbogaerde komt bepaald niet onbeslagen op het terrein. Hij heeft al liefst 27 jaar ervaring in financieel management. Hij werkte 19 jaar bij Ontex, onder andere als Group Finance Director en vice-president Finance Group Operations. Sinds 2021 was hij als Group CFO & HR aan de slag bij Drylock Technologies.

Steven Vandenbogaerde wil naar eigen zeggen zijn steentje bijdragen in het verhaal van Roularta. “De investeringen in digitalisering, de overnames van de laatste jaren en de kostenbeheersing hebben duidelijk al hun vruchten afgeworpen”, zegt hij. “Samen met het financiële team kijk ik ernaar uit om bij te dragen tot de verdere ontwikkeling van RMG.”

 

 

Roularta Media Group
verwelkomt nieuwe CFO
Steven Vandenbogaerde

 

 

Vanaf 1 december versterkt Steven Vandenbogaerde (52) het management van Roularta Media Group (RMG) als nieuwe CFO. Hij zal ook de financiële afdeling leiden. RMG heeft als beursgenoteerd bedrijf in de mediasector een ambitieuze strategie, die gericht is op digitalisering, innovatie, consolidatie en duurzaamheid. In de ondersteuning van deze strategie vervullen de CFO en zijn team een sleutelrol.

Steven Vandenbogaerde heeft 27 jaar ervaring in financieel management. Hij werkte 19 jaar bij Ontex, onder andere als Group Finance Director en Vice-President Finance Group Operations. Sinds 2021 was hij als Group CFO & HR aan de slag bij Drylock Technologies.

Steven Vandenbogaerde: “De investeringen in digitalisering, de overnames van de laatste jaren en de kostenbeheersing hebben duidelijk hun vruchten afgeworpen. Samen met het financiële team kijk ik ernaar uit om bij te dragen tot de verdere groeistrategie van RMG.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.