Sabine Demuelenaere draagt Italiaanse eetcultuur al 25 jaar uit met Pasta e Basta

BRUGGE - De Brugse retailzaak Pasta e Basta, de befaamde leverancier van authentieke Italiaanse delicatessen, viert haar zilveren jubileum met een bijzonder opendeurweekend op 23 en 24 september. Het belooft een culinair spektakel te worden, met Italiaanse producenten, een gerenommeerde Italiaanse chef, artisanale vermouths, cocktails, nieuwe wijnen en verleidelijke Siciliaanse desserts. De drijvende kracht achter Pasta e Basta is Sabine Demuelenaere.

Ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van Pasta e Basta (Monnikenwerve in Brugge) zal chef Gianni Giorgio samen met zijn echtgenote Cristina Giordano van het vermaarde gastronomische restaurant Locanda degli Angeli uit Cassano delle Murge, Puglia, naar Brugge afreizen. Ze zullen voortreffelijke gerechten bereiden met de topproducten van Pasta e Basta. Dit belooft een buitengewone gastronomische ervaring te worden, waarbij de rijke Italiaanse culinaire traditie wordt gecombineerd met de hoogwaardige producten van Pasta e Basta.

Liefde en passie voor la bella Italia

De oprichtster en drijvende kracht achter Pasta e Basta is Sabine Demuelenaere. Met een diepe liefde voor Italië en een onstilbare passie voor gastronomie, sloeg ze in 1998 een nieuwe weg in. Haar missie? Het rechtstreeks importeren van authentieke Italiaanse producten.

Wat begon met een voorliefde voor Sicilië en Toscane, groeide al snel uit tot een assortiment dat de rijke culinaire diversiteit van heel Italië omarmt. Sabine's nauwe band met de culinaire wereld stelde haar in staat om de crème de la crème van Italiaanse lekkernijen te selecteren, waar niet alleen particulieren, maar ook topchefs en restaurants graag aan mee werken.

"Pasta e Basta is voor mij een passieproject dat voortkomt uit mijn liefde voor Italië en gastronomie", aldus Sabine. "Het is een eer om 25 jaar van hoogwaardige Italiaanse producten en culinaire verrijking te vieren. Dit opendeurweekend is een uitnodiging aan alle liefhebbers van de Italiaanse keuken om samen met ons deze mijlpaal te vieren."

info:  www.pastaebasta.be