Nieuws West-Vlaanderen Selfmade onderneemster Tine De Valck schrijft boek over voeten

Selfmade onderneemster Tine De Valck schrijft boek over voeten

Selfmade onderneemster Tine De Valck schrijft boek over voeten

KORTRIJK – Tine De Valck profileert zich al jaren als niche onderneemster bij uitstek. Haar professionele leefwereld als therapeute is integraal gefocust op ..voeten. In coronatijd heeft ze de tijd genomen om er een boek over te schrijven: alles wat je wilde weten over voeten maar misschien nooit durfde te vragen.   

Het boek kreeg als titel mee: In 10 stappen ontdekken wat je voeten je willen vertellen. Aan Tine De Valck hoef je het helemaal niet te vertellen: ze weet alles over voeten en is overtuigd dat voeten een alles bijeen zwaar onderschatte rol spelen in het fysieke en soms zelfs mentale evenwicht van mensen. Met haar eigen praktijk heeft ze al honderden mensen overtuigd van haar grote gelijk.

En nu dus een boek. “Met dit boek wil ik aantonen dat er voor elke klacht een helende weg bestaat”, aldus Tine. “Ons lichaam is een complex wonder en beschikt over een zelfhelend vermogen. Maar we hebben altijd geleerd om een diagnose te stellen. Ik daag iedereen graag uit om te zoeken naar een dieperliggende oorzaak, zodat je stapsgewijs voor genezing kiest. Letterlijk én figuurlijk. In het boek maken we een helende en inspirerende levensreis, vrij van voetproblemen.”

Tine De Valck is de oprichtster van de praktijk Voetzaam, alsook bezieler, trainer en gecertifieerd therapeut van Hikimo. Hikimo is een holistische methodiek die mensen wil helpen te verbinden met hun innerlijke kompas en richting meer rust en energie. De methode is gebaseerd op het zelfhelend vermogen van elk lichaam. Voor het zowel in Nederland als in Vlaanderen sterk uitbreidend netwerk van Hikimo worden trouwens nog therapeuten gezocht die de boodschap willen helpen verkondigen en de seminaries helpen verzorgen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.