Sergio Herman Group – Molteni – © Chantal Arnts Sergio Herman (midden) samen met Benjamin Vandorpe (links) en Karel Lafosse (rechts). Foto: Chantal Arnts

Sergio Herman komt shoppen bij Lafosse Kitchen Technology

GULLEGEM - Lafosse Kitchen Technology is een grote naam in de wereld van de professionele keukens. Dat bewijst het familiebedrijf uit Gullegem nu nogmaals met een uitzonderlijk referentiecontract. Topchef Sergio Herman kwam zonet uitgebreid shoppen en kopen bij het bedrijf van Karel Lafosse en medevennoot Benjamin Vandorpe.

Na de succesvolle samenwerking bij Blueness, was het voor de Sergio Herman Group evident om ook voor het nieuwe project opnieuw een beroep te doen op Lafosse Kitchen Technology. Het Gullegemse bedrijf onderscheidt zich niet alleen door het gebruik van kwaliteitsmaterialen, maar ook door een integrale aanpak. Er wordt samen met de chef een intensief traject afgelegd waarbij de keuken specifiek naar zijn noden en wensen gemodelleerd wordt. Lafosse staat daarnaast ook in voor de installatie, de oplevering en de dienst-na-verkoop. “Eén aanspreekpunt dus voor het ganse traject", verduidelijkt Karel Lafosse, zaakvoerder van Lafosse Kitchen Technology.

Eenzelfde filosofie

Ook voor het nieuwe project werd dezelfde filosofie gehanteerd. Alleen was er voor Sergio Herman deze keer een extra persoonlijke toets. Al van toen hij als kind samen met zijn vader in de mosselpotten bij Oud Sluis roerde, droomde hij er van om ooit een eigen Molteni fornuis te hebben. Het summum onder de fornuizen, zeg maar gerust de Rolls-Royce onder de fornuizen. De functionaliteiten, tot en met de unieke kleur van het fornuis werden volledig volgens de wensen van Sergio samengesteld.

De wens van de meesterkok

“Al sedert de jaren tachtig is Lafosse Kitchen Technology de invoerder van Molteni in België”, aldus Karel Lafosse. “Door dit langdurig partnership konden we samen met Sergio naar de fabriek in het Franse St. Vallier, aan de oevers van de Rhone afreizen om daar het fornuis in ontvangst te nemen. Voor Sergio een unieke kans om de ambachtsmannen die met hart en ziel aan zijn droom gewerkt hadden, persoonlijk te bedanken. Ook de volledige keuken rond het fornuis, tot en met de ventilatie toe werd door Lafosse Technology ter harte genomen. Geheel volgens het concept en de wensen van Sergio Herman. Een realisatie waar Lafosse uit Gullegem, dan ook opnieuw terecht trots op is.