Trends Gazellen Oost Vlaanderen : Signpost – CEO Arne Vandendriessche Trends Gazellen Oost Vlaanderen : Signpost - CEO Arne Vandendriessche

Signpost geeft strategische push aan het onderwijssysteem in het Verenigd Koninkrijk

KORTRIJK - Signpost Academic Hardware, het bedrijf van Kortrijkzaan Arne Vandendriessche, versterkt zijn positie in Europa met een uitbreiding naar het Verenigd Koninkrijk. Zo wordt het een cruciale speler in het Britse onderwijslandschap.  

Signpost Academic Hardware (SAH) zal de Britse onderwijssector meerwaarde bieden op meerdere terreinen. Om te beginnen zet het bedrijf een toegewijd team in van hoog geschoolde technici, enthousiatste trainers en een eigen helpdesk. Daarnaast wordt hoogwaardige hardware en actuele software aangeboden, in samenwerking met zusterbebdrijf  Academic Software dat al enkele jaren actief is in het VK.

Volgens Arne Vandendriessche is het de bedoeling om een positief impact te creëren op het Britse onderwijslandschap, dat hoog wordt aangeschreven maar nood had aan een technologische injectie. SAH is al marktleider in de Benelux voor studentenlaptoppsn en is ook actief op de Spaanse markt onder de naam Campus PDI. Doorheen de jaren leverde SAH al meer dan 1 miljoen laptops. De doorbraak op de Britse markt komt to stand in samenwerking met HP.