Nieuws West-Vlaanderen Signpost wordt co-hoofdsponsor van Kortrijkse basketclub

Signpost wordt co-hoofdsponsor van Kortrijkse basketclub

Signpost wordt co-hoofdsponsor van Kortrijkse basketclub

KORTRIJK – De grootste basketbalclub van Vlaanderen, het Kortrijkse House of Talents Spurs, trekt met Signpost een enthousiaste nieuwe shirtsponsor voor 3 jaar aan. De basketbalclub steekt sinds vorig seizoen een tandje bij en gaat de komende jaren ook voor sportieve successen. Een ambitie waar Signpost, het bedrijf van Arne Vandendriessche, nu met plezier mee de schouders onder zet. Bedragen worden niet genoemd.

De slogan van Steve Rousseau, die de voorbije 14 jaar samen met zijn team van House of Talents, een waar succesverhaal maakte binnen de HR- sector is niet voor niets: ‘Success is an attitude’. “Passion, amitié et partager: deze belangrijke factoren in mijn leven worden stuk voor stuk afgevinkt in dit sportief verhaal”, aldus Rousseau. “Ik vind het dan ook een eer om samen met Signpost en de vele andere sponsors te mogen schrijven aan dit positieve verhaal in een basketbal minnende stad als Kortrijk. Samen sterk om onze grote ambities waar te maken de komende jaren.”

De House of Talents Spurs, een samensmelting van KBTK, BC Kortrijk en Kortrijk Sport, tellen niet minder dan 1.000 leden, jong en oud. Maar liefst 12 ploegen voor volwassenen (dames/heren), 43 jeugdploegen en een G-basketbal team staan wekelijks meermaals op het parket. De club is een familieclub met basketbal voor iedereen en een stevig jeugdproject dat tot de landelijke top behoort. De ambitie om naar de Belgische top door te stoten is groot. Volgens Steve Rousseau moet dat liefst gebeuren in samenspraak met en steun van het lokale bedrijfsleven.

Thuiskomen

“Voor mij persoonlijk is deze sponsoring thuiskomen”, glundert Arne Vandendriescche, CEO van Signpost. “Als schepen van Sport forceerde ik – samen met een groep gelijkgezinden – de fusie tussen Kortrijk Sport & KBTK tot de Kortrijk Spurs. Later kwam de damesploeg van Deerlijk het verhaal nog versterken waardoor het nu de grootste club van het land is. Na de fusie zochten we een sterke voorzitter mét een hart voor basket én vonden die in de figuur van Steve Rousseau. Steve trekt nu de kar en doet dit– samen met het bestuur – fantastisch. De ambitie druipt er af. Daarom dat dit ook voor Signpost een droom van een samenwerking is. Ons bedrijf schrijft zich graag in de ambities én waarden van deze club. We tekenden onmiddellijk voor drie jaar. En nu, op naar eerste klasse.”

Europese ambities

Signpost is een snelgroeiende technologiegroep die zich uitsluitend richt op het digitaliseren van het Europese onderwijs. De 250 Signposters leveren hard- en software, connectiviteit én digitale content aan studenten en (hoge)scholen in 12 Europese landen. Met hun eigen Academy, techniekers en internationale helpdesk ontzorgen ze hun klanten volledig, zodat ze zich kunnen focussen op hun kerntaak: onderwijs geven. Het doel is om tegen 2025 uit te groeien tot de Europese marktleider als dé ICT partner voor het onderwijs.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.