Nieuws West-Vlaanderen Smappee wint Henry van de Velde award met slimme design laadpaal

Smappee wint Henry van de Velde award met slimme design laadpaal

Smappee wint Henry van de Velde award met slimme design laadpaal

KORTRIJK – Smappee kondigt met trots aan dat hun nieuwe slimme laadpaal, de Smappee EV Base, de prestigieuze Henry van de Velde design award 2021 won. Het product werd geselecteerd uit 198 inzendingen en wint de business innovation award. Smappee is het bedrijf van de visionaire ondernemer Stefan Grosjean. 

Vernieuwend, kwalitatief en inspirerend design Elk jaar zetten de Henry van de Velde Awards projecten, producten en diensten in de kijker die de meerwaarde van design van haar meest gevarieerde kant laten zien. Een professionele jury selecteert 17 winnaars in 7 categorieën.

Smappee wil de laadpaal transformeren van een noodzaak naar een meerwaarde voor elke parking. “Smappee EV Base is uitgerust met onze unieke energiemanagementtechnologie en houdt de perfecte balans tussen design en intelligentie”, aldus Stefan Grosjean, CEO en founder van Smappee. “Ze laadt eenvoudig en veilig wagens terwijl ze de energiestromen van het gebouw slim beheert. Het design is zo dat het geïntegreerde LED-licht zowel de status van de laadsessie als een extra verlichting op de parking voorziet. Daarnaast kunnen bedrijven ze ook volledig aanpassen aan hun merk. Een echt visitekaartje voor elke parking.”

Strak design

De Smappee EV Base kaapte de business innovation award weg aangezien het product vooral gericht is naar bedrijven. Daar is er de noodzaak om tegelijk meerdere elektrische wagens van werknemers en bezoekers te laden. Per laadpaal zijn er twee laadpunten met vaste laadkabels voor een groter gebruiksgemak. Dankzij de geïntegreerde LED-verlichting hoeft men geen extra verlichting met bijhorende elektrische kabels te plaatsen en wordt de veiligheid op parkings verhoogd. Het strak design, de eenvoudige behuizing uit hoogwaardige ecologische materialen en de snelle installatie, legt de kostprijs van de EV Base tot 30% lager dan van gelijkaardige laadpalen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio